Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΥπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη – Συγγενής 24χρονης: Αυτό που έκανε δείχνει δύναμη...

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη – Συγγενής 24χρονης: Αυτό που έκανε δείχνει δύναμη ψυχής

Μία συγγενής της 24χρονης που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι».
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης που μέρα με τη μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία.

Συγγενής της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι».

«Ό,τι και να πω είναι λίγο, αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στην κοπέλα εδώ και πόσο καιρό είναι εξωπραγματικά. Ούτε στο χειρότερο εχθρό να μην εύχεσαι τέτοιο πράγμα. Όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο. Δεν είναι μόνο ο συγγενικός κύκλος. Είναι κάτι το οποίο κανείς δεν εύχεται να συμβεί σε κανέναν. Είναι ό, τι χειρότερο. Της έχω στείλει μήνυμα να μην στεναχωριέται και ότι θα είμαστε δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί», ανέφερε αρχικά η συγγενής της 24χρονης.

«Δεν το κάνει εύκολα κανείς αυτό, αυτό ειναι δύναμη ψυχής, υστερα από όλα αυτά που έχει περάσει στη ζωή της. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βγει να πεις αυτό που τράβηξες εκείνη τη μέρα. Είναι πολύ δύσκολο από πολλές απόψεις. Ο περισσότερος κόσμος πιστεύω θα το σκεφτόταν να βγει με το πρόσωπό του και να το πει», συμπλήρωσε.

«Δεν γνώριζα κανένα από αυτά τα άτομα, ούτε τα ονόματα αυτά, δεν ήξερα τίποτα», δήλωσε η συγγενής της 24χρονης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα