Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΆνω Πόλη: Αλλαγές στην διαδρομή της γραμμής 22 του ΟΑΣΘ

Άνω Πόλη: Αλλαγές στην διαδρομή της γραμμής 22 του ΟΑΣΘ

Την τροποποίηση από την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου της λειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής 22, που εξυπηρετεί την Άνω Πόλη, αποφάσισε ο ΟΑΣΘ.

Συγκεκριμένα αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές τόσο στην διαδρομή όσο και στα ωράρια της εν λόγω λεωφορειακής γραμμής. Η νέα διαδρομή θα είναι η ακόλουθη:

Φιλίππου, Μητροπολίτου Γενναδίου, Εγνατία, Ελ. Βενιζέλου, Αγίου Δημητρίου, Ολυμπιάδος, Παϊσίου Μοναχού, Δημητρίου Πολιορκητού, Σθένωνος, Συρακουσών, Δωδώνης, Αργοναυτών, Επταπυργίου, Παλαμίδου, Δημητρίου Πολιορκητού, Σθένωνος, Συρακουσών, Δωδώνης, Δημητρίου Πολιορκητού, Πηλέως, Πλατεία Τερψιθέας, Ελευσίνος, Θεοφίλου, Αγίας Σοφίας, Ολυμπιάδος, Ρακτιβάν, Προξένων, Αγίου Δημητρίου, Πελοποννήσου, Ολύμπου, Μακεδονικής Αμύνης, Φιλίππου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΟΑΣΘ “Η τροποποίηση στη λειτουργία της γραμμής 22 γίνεται έπειτα από συνεργασία των υπηρεσιών του ΟΑΣΘ με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και κατόπιν σχετικής έγκρισης από τον ΟΣΕΘ. Στοχεύει στη βελτίωση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, έχει πιλοτικό χαρακτήρα και, εφόσον χρειαστεί, θα γίνουν περαιτέρω τροποποιήσεις”.

Επισημένεται ότι η Άνω Πόλη εξυπηρετείται από μικρά λεωφορεία, λόγω του ανάγλυφου της περιοχής.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα