Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΜε τα κόρνερ στο Μπριζ – ΠΑΟΚ και ειδικό στο 4,00

Με τα κόρνερ στο Μπριζ – ΠΑΟΚ και ειδικό στο 4,00

Εκτός έδρας μάχη για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του Conference League και ο tipster του BetMarket.gr, Χρήστος Στεργίου, έχει τα προγνωστικά.

Επιστροφή στα πράσινα για τη στήλη χθες, πολύ εύκολα πέρασαν οι πάσες του Βιτίνια, με τον Πορτογάλο να τελειώνει το παιχνίδι με 84 μεταβιβάσεις (θυμίζω το Line ήταν στις 59!), όπως και οι τελικές του Ντεμπελέ και ο άσος της Ατλέτικο. Πραγματικά στο παρατρίχα δεν έγινε το απόλυτο, αφού είχαν πονταριστεί οι 46 πάσες του Μέντες και έμεινε στις 45!

Ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα στη βραδιά, με παρουσία Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με το ματς στον Πειραιά. Είναι τέτοια η κατάσταση στη Φενέρ που δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις για το τι εικόνα θα έχουν οι Τούρκοι.

Στο Βέλγιο δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ, απέναντι σε μια αλλαγμένη Μπριζ. Οι Βέλγοι μετά την απομάκρυνση Ντέιλα πορεύονται με υπηρεσιακό προπονητή. Και βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της… φόρας. Υπάρχει το ηλεκτροσοκ της αλλαγής και η έξτρα ενέργεια που φέρνει αυτή. Η Μπριζ στα δύο πρώτα της ματς μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας εμφανίζει ένα πολύ επιθετικό πρόσωπο.

Στο τοπικό παιχνίδι με τη Σερκλ Μπριζ είχε 28 τελικές, ενώ δέχτηκε ταυτόχρονα και 10 από μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικής. Ακολούθησε το ματς με την Αντερλεχτ, όπου παρότι μπήκε μπροστά στο 3ο λεπτό δεν σταμάτησε να επιτίθεται. Τελείωσε τελικά την αναμέτρηση με 20 τελικές, δεχόμενη παράλληλα 13.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα στις άμεσες μεταβιβάσεις, ειδικά αν καταφέρει να είναι στην ενδεκάδα και ο ταχύς και ικανότατος στο κατέβασμα της μπάλας Τάισον.

Στο 1.83 το Over 2,5 γκολ στο Μπριζ-ΠΑΟΚ. Παίζονται και οι 26+ τελικές στο ματς σε απόδοση 2.5. Προσωπικά περιμένω από τον Δικέφαλο να εκμεταλλευτεί τις στιγμές του, έτσι κοιτάζω τόσο το χαμηλό Line στα κόρνερ (Over 3,5 κόρνερ ΠΑΟΚ στο 1.91) αλλά και τις 13+ τελικές ΠΑΟΚ στο 4.00 σε μία από τις υψηλές αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

Από τα υπόλοιπα της βραδιάς, Ιταλικός εμφύλιος στο Μιλάνο, Μίλαν-Ρόμα. Για την ομάδα του Ντε Ρόσι έγραψα και το Σάββατο πως παρότι μένει σε χαμηλά σκορ γίνονται φάσεις στα παιχνίδια της. Στο 1-0 με τη Λάτσιο έφτιαξε 15 τελικές. Η Μίλαν παίζει αρκετά επιθετικά και κυνηγά τις τελικές, αλλά δέχεται επίσης αρκετές. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως στο 3-0 επί της Λέτσε δέχτηκε 11 τελικές (7 στην εστία) από την αντίπαλό της, η οποία έπαιζε με παίκτη λιγότερο για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Με Ντιμπάλα-Λουκάκου η Ρόμα μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων, που δεδομένα θα φτιάξουν φάσεις. Η Μίλαν έχει κάνει τουλάχιστον 15 τελικές και στα πέντε πρόσφατα εντός έδρας σε Ιταλία και Ευρώπη. Οι 26+ τελικές στο Μίλαν-Ρόμα στο 2,25.

TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Δυάδα στη Νοvibet

UEL 11/4 –22:00 Μίλαν-Ρόμα 26+ σουτ (2.25)

ECL 11/4 –22:00 Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ Over 3,5 κόρνερ (1.91)

Δυάδα απόδοσης 4.29

Μονό

ECL 11/4 –22:00 Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ Over 13+ σουτ (4.00)

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα