Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕορταστικό ωράριο 2024: Ανοιχτά αυτή την Κυριακή τα καταστήματα

Εορταστικό ωράριο 2024: Ανοιχτά αυτή την Κυριακή τα καταστήματα

Σε ισχύ από την Πέμπτη (25/4) έχει μπει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για το Πάσχα. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά αυτή την Κυριακή (28/4) για τις τελευταίες πασχαλινές αγορές.

Το προτεινόμενο ωράριο στην Θεσσαλονίκη

Το ωράριο που προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης είναι συνεχές από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ από την Πέμπτη 25 Απριλίου και την Κυριακή των Βαΐων, 28 Απριλίου, τα εμπορικά καταστήματα του συλλόγου προτείνεται να λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

ADVERTISING

Για τη Μεγάλη Εβδομάδα από Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και Μεγάλη Πέμπτη το ωραίο που προτείνεται είναι συνεχές 10 το πρωί με 9 το βράδυ, την Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι.

Το προτεινόμενο ωράριο στην Αθήνα

Το ωράριο που προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών είναι συνεχές από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ από την Πέμπτη 25 Απριλίου και την Κυριακή 28 Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα του συλλόγου προτείνεται να λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Για τη Μεγάλη Εβδομάδα από Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και Μεγάλη Πέμπτη το ωραίο που προτείνεται είναι συνεχές 9 το πρωί με 9 το βράδυ, την Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Ποιες ημέρες θα είναι κλειστά τα καταστήματα

Την Κυριακή του Πάσχα (5/5), την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Την Τρίτη θα είναι κλειστά λόγω μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα