Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΔήμος Θέρμης: Συνεχίζονται οι ενημερωτικές εκδηλώσεις για τους εμβολιασμούς στα μέλη των...

Δήμος Θέρμης: Συνεχίζονται οι ενημερωτικές εκδηλώσεις για τους εμβολιασμούς στα μέλη των ΚΑΠΗ

Ο δήμος Θέρμης, σε συνεργασία με τον γιατρό των ΚΑΠΗ, Νίκο Παπαγρηγορίου, συνεχίζει τις ενημερωτικές εκδηλώσεις για τα οφέλη του εμβολιασμού κατά της εποχικής γρίπης, του πνευμονιόκοκκου, του έρπητα ζωστήρα κ.ά. στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο χώρο του ΚΑΠΗ Τριλόφου, ενώ το επόμενο διάστημα συνεχίζονται σε Θέρμη και Βασιλικά.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και ώρα 11.30 το πρωί θα γίνει ενημέρωση στο ΚΑΠΗ Θέρμης και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο ΚΑΠΗ Βασιλικών.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό οι συγκεκριμένες ενημερωτικές δράσεις ενδέχεται να επεκταθεί και σε άλλες δομές ΚΑΠΗ εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον.

Όπως επισημαίνει η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα των ΚΑΠΗ, Φανή Χατζηδημητρίου: «Η συμμετοχή όλων των μελών των ΚΑΠΗ του δήμου Θέρμης στις συγκεκριμένες ενημερωτικές δράσεις είναι αναγκαία και χρήσιμη καθώς με την καθολική εφαρμογή του εμβολιαστικού προγράμματος της Πολιτείας σε αυτές τις ηλικίες είναι δυνατόν να μειωθούν σε μεγάλο βαθμό τα διάφορα νοσήματα, οι επιπλοκές σε ανθρώπους με χρόνια νοσήματα και η πολυφαρμακία, προστατεύοντας την υγεία και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής στα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου μας».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών