Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕuro2020: Σύγκρουση γιγάντων

Εuro2020: Σύγκρουση γιγάντων

Οι Τσέχοι έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισαν με 0-2 τους Σκωτσέζους, οι οποίοι βάσει ευκαιριών άξιζαν ένα τέρμα. Το highlight της αναμέτρησης φυσικά το γκολ του Σικ, το οποίο ήταν το μακρινότερο σουτ που καταλήγει στα δίχτυα σε Euro από το 1980!

Η Πολωνία ήταν κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε από την Σλοβακία με 1-2. Θα μπορούσε η παρέα του Λεβαντόφσκι να πάρει τον βαθμό στις καθυστερήσεις αλλά το σουτ από την μικρή περιοχή κατέληξε ελάχιστα μέτρα δίπλα από την εστία.

Το βράδυ σε ένα ματς που βασίλευσε η τακτική αλλά και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες τόσο της Ισπανίας όσο και της Σουηδίας, είχαμε το πρώτο 0-0 του τουρνουά.

Οι αγώνες της ημέρας

Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2020. Έχει μείνει ο 6ος όμιλος, ο πιο αμφίρροπος θα λέγαμε με βάση της ομάδες που βρίσκονται σε αυτόν (Γερμανία-Γαλλία-Πορτογαλία-Ουγγαρία).

Το απόγευμα στις 19:00, η Πορτογαλία τίθεται αντιμέτωπη με την Ουγγαρία, σε έδαφος Ουγγρικό, πιο συγκεκριμένα στην Πούσκας Αρένα της Βουδαπέστης. Η Πορτογαλία προφανώς και είναι το φαβορί της αναμέτρησης, έχει παίκτες κλειδιά όπως Ρονάλντο, Μπρούνο Φερνάντεζ και τον Ζοάο Φελίξ στην σύνθεση της. Στον πάγκο τον γνωστό μας Σάντος ο οποίος έχει χτίσει ένα δεμένο σύνολο, που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο και δημιουργεί με σχετική ευκολία πρόβλημα στις αντίπαλες άμυνες. Στόχος του φυσικά η πρόκριση στην επόμενη φάση σε όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα.

Η Ουγγαρία είναι η αδύναμη ομάδα του ομίλου, πιο πιθανό σενάριο να τερματίσει στην τελευταία θέση. Παρόλα αυτά τα δείγματα της στα προκριματικά ήταν ενθαρρυντικά όπως και στο πρόσφατο Euro, αυτό του 2016. Μια ομάδα που παίζει κυρίως επιθετικά και δεν δείχνει να καταλαβαίνει από ονόματα αντιπάλων.

Στοιχηματικά θεωρούμε ότι και οι δυο ομάδες είναι ικανές να βρουν το αντίπαλο πλεκτό, με το GG σε απόδοση 2,10 να είναι επιλογή μας.

Στο βραδινό ματς η Γαλλία αντιμετωπίζει την Γερμανία στο Αλιάντζ Αρένα του Μόναχου, σε μια σύγκρουση τεράτων. Οι Γερμανοί θα έχουν στον πάγκο τους τον Γιόακιμ Λεβ, για το τελευταίο μεγάλο τουρνουά του με τα πάντσερ καθώς στο τέλος του αποχωρεί. Σίγουρα θέλει να τα πάει καλύτερα από ότι στο Μουντιάλ του 2018 που αποκλείστηκαν από την φάση των ομίλων.

Οι Γάλλοι είναι το πρώτο φαβορί για την κούπα του Euro 2020. Πώς να μην είναι με ένα υπέρπληρες ρόστερ που απαρτίζεται από παίκτες όπως ο Γκριζμάν και ο Εμπαπέ, αλλά και με αυτά που έκαναν στο Μουντιάλ να μας αφήνουν άφωνους.

Στοιχηματικά είναι δύο ομάδες τρομερές επιθετικά οπότε επιλογή μας θα είναι το g/g σε απόδοση 1.80, αφού δύσκολα θα κρατήσει μία από τις δύο την εστία της ανέπαφη.

Γαλλία-Γερμανία

Ώρα Έναρξης: 22:00

Επιλογή: g/g

Απόδοση: 1.80

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Euro 2020 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα