Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΜητσοτάκης σε υγειονομικούς: Κάνατε την διαφορά στην πανδημία με υπέρβαση ψυχής

Μητσοτάκης σε υγειονομικούς: Κάνατε την διαφορά στην πανδημία με υπέρβαση ψυχής

Στην εκδήλωση βράβευσης υγειονομικών του ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Στην διάρκεια της πανδημίας κάνατε υπέρβαση ψυχής», είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενους στους υγειονομικούς. «Είναι το ελάχιστο ευχαριστώ αυτή η εκδήλωση για όσα έχετε προσφέρει στο ΕΣΥ», είπε ακόμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θυμήθηκε όταν βρέθηκε στα τέλη του 2020 στο Νταβός όταν κανείς δεν μιλούσε για την πανδημία. «Έξι εβδομάδες αργότερα πήραμε την απόφαση να «κλείσουμε» την χώρα εξαιτίας μιας πανδημίας όμοια της οποίας δεν είχαμε συναντήσει και κανέναν υγειονομικό σύστημα στον κόσμο δεν ήταν έτοιμο», είπε χαρακτηριστικά.

«Μέσα από την σεμνή τελετή θέλουμε να τιμήσουμε τον καθένα και την καθεμία χωριστά», σημείωσε.

Πρόσθεσε ότι θα ήθελε όλοι οι εργαζόμενοι που έκαναν τεράστια υπέρβαση να δουν τους εαυτούς τους στα πρόσωπα που βραβεύονται σήμερα.

«Πετύχαμε μαζί κάτι εξαιρετικό, είπε και πρόσθεσε ότι την περίοδο της πανδημίας τα καταφέραμε καλύτερα από όσο φανταζόμασταν. Δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε αν δεν υπήρχε η υπερπροσπάθεια από τους εργαζόμενους. Εσείς, κάνατε την διαφορά», είπε.

Εργαζόμενοι στο τεχνολογικό προσωπικό και την καθαριότητα όλοι δούλεψαν σαν μια ομάδα υπό την καθοδήγηση των δυο διαδοχικών ηγεσιών του υπουργείο υγείας και πετύχαμε το καλύτερο δυνατό. Μαθαίνοντας από τα λάθη μας προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Διαβάστε Ακόμα