Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠεριβάλλονweatherΟλικός παγετός και ισχυροί βοριάδες σήμερα - Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία (Βίντεο)

Ολικός παγετός και ισχυροί βοριάδες σήμερα – Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία (Βίντεο)

Σε ανατολική Θεσσαλία, Βοιωτία, Εύβοια και Κρήτη θα επιμείνουν σήμερα το πρωί τα έντονα καιρικά φαινόμενα που συνεχίσει να προκαλεί η κακοκαιρία «Διομήδης» ενώ μέσα στη μέρα σταδιακά θα αρχίσει να υποχωρεί νοτιότερα προς το νοτιοανατολικό Αιγαίο για να πάμε έτσι σε βελτίωση του καιρού.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη σήμερα Πέμπτη θα πνεόυν και ισχυροί βοριάδες εντάσεως ακόμη και 10 μποφόρ ενώ ο μετεωρολόγος του Open ζητά μεγάλη προσοχή για τον παγετό τη νύχτα και νωρίς το πρωί καθώς τα χιόνια θα υποχωρήσουν αλλά το τσουχτερό κρύο ήρθε για να μείνει καθώς η θερμοκρασία δεν θα ξεπερνάει τους 6 βαθμούς Κελσίου ενώ σε ηπερωτικά τμήματα προς τη Μακεδονία θα έχουμε ολικό παγετό, δηλαδή η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους μηδέν βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα έχουμε κάποιες χιονοπτώσεις νωρίς το πρωί σε Πάρνηθα και Πεντέλη ενώ αργότερα θα έχουμε ηλιοφάνεια και θα αρχίσει δειλά δειλά να ανεβαίνει η θερμοκρασία το μεσημέρι και το απόγευμα.

Αύριο Παρασκευή βροχές και χιόνια θα έχουμε στην Κρήτη για να πάμε πλέον σε βελτίωση μέχρι και τουλάχιστον την Τρίτη -Τετάρτη της νέας εβδομάδας που δεν αναμένουμε κάτι αξιόλογο. Έπειτα όμως έρχεται νέα κακοκαιρία με ανάλογα φαινόμενα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα