Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟ Λιανός επιβεβαίωσε την απόλυτη ανατροπή στο Survivor – Νέο μεγάλο φαβορί...

Ο Λιανός επιβεβαίωσε την απόλυτη ανατροπή στο Survivor – Νέο μεγάλο φαβορί για νικητής!

Ο Γιώργος Λιανός καλεσμένος στο κανάλι του Fipster έκανε αποκαλύψεις στη στήλη «Θάρρος ή αλήθεια» σχετικά με τους παίκτες του «All Star Survivor» και τις εκπλήξεις που θα δούμε.

Ο Γιώργος Λιανός σε ερώτηση που του έκανε ο Φίλιππος Ιωάννου για το αν υπάρχουν παίκτες που θα πάνε στο «All Star Survivor» αλλά δεν έχουν ακουστεί σε κανένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ είπε:

«Ναι υπάρχουν και είναι πολύ καλοί σε χρόνους. Εγώ πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε εκπλήξεις από παίκτες που δεν περιμένουμε, οι οποίοι έχουν κάνει τρομερή προετοιμασία τα τελευταία δύο χρόνια σίγουρα. Έχουν περάσει πάνω από φαβορί. Νομίζω θα έχουμε πολλά underdogs που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα μιλήσουν πολύ που δεν έχουν μιλήσει ποτέ».

Μάλιστα, στο σημείο αυτό ανέφερε με νόημα ότι περιμένει πάρα πολλά από τον Στέλιο Χανταμπάκη, ενώ μετέφερε την έκπληξή του από όσα είδε από τον Τριαντάφυλλο από τις δοκιμασίες που έγιναν στην Αθήνα μεταξύ των παικτών! Δύο ονόματα που ουδείς πιστεύει ότι θα ξεχωρίσουν αγωνιστικά κι όμως ετοιμάζονται για τη μεγάλη ανατροπή…

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα