Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑχώριστοι Βανδή - Μπισμπίκης! Οι φωτογραφίες που άνοιξαν στόματα (ΦΩΤΟ)

Αχώριστοι Βανδή – Μπισμπίκης! Οι φωτογραφίες που άνοιξαν στόματα (ΦΩΤΟ)

Μετά από τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη η Δέσποινα Βανδή παραμένει ωραία αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι είναι ελεύθερη.

Οι πληροφορίες θέλουν την τραγουδίστρια σε σχέση με έναν ηθοποιό, ενώ η ίδια δεν μιλά καθόλου για την προσωπική της ζωή, όπως άλλωστε δεν έκανε και ποτέ παρά μόνο την περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον πρώην άσσο του ποδοσφαίρου.

Πάντως τον τελευταίο καιρό πυκνώνουν οι κοινές εμφανίσεις της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο κάνουν πολύ στενή παρέα και έχουν έρθει πολύ κοντά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα του περιοδικού Ciao.

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας να κάνουν βόλτα στην Ερμού, προφανώς μετά από κάποια έξοδό τους για φαγητό.

Συχνά είναι και τα κοινά τους δείπνα στα βόρεια προάστια, όπου συνήθως προτιμούν τα απόμερα στέκια, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και το φωτογραφικό φακό. Παρ’ όλα αυτά δεν κρύβουν το γεγονός ότι κάνουν πολύ στενή παρέα και φαίνεται ότι με την συντροφιά του Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή έχει βρει έναν τρόπο να περνάει την πολύ δύσκολη περίοδο μετά τον από τον χωρισμό και το διαζύγιό της.

Αγκαλιές, φιλιά, τσιπουράκι στα Εξάρχεια

Βανδή και Μπισμπίκης επέλεξαν να διασκεδάσουν και να σιγοτραγουδήσουν ρεμπέτικα τραγούδια σε ένα διακριτικό, φοιτητικό κουτούκι στην καρδιά των Εξαρχείων, λίγα μέτρα από την πλατεία και απέναντι από το Πολυτεχνείο.

Και λίγες ώρες μετά χαλάρωσαν και σύμφωνα με το in.gr οι αγκαλιές και τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν.

Η σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη και τα σύννεφα στον γάμο του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης εδώ και περίπου 15 χρόνια, έχει φτιάξει μια ευτυχισμένη οικογένεια στο πλευρό της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη.

«Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιδί, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη», είχε εξομολογηθεί για την οικογένεια του σε παλαιότερη συνέντευξη του.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών