Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΈκανε την ανατροπή και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό ο ΠΑΟΚ

Έκανε την ανατροπή και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό ο ΠΑΟΚ

Τεράστια πρόκριση στο Καραϊσκάκη για τον ΠΑΟΚ που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλου μέσα από τα χέρια των ερυθρόλευκων με σκορ 1-1 καθώς μετράει το εκτός έδρας γκολ. Στην παράταση ο Ελ Αραμπί κέρδισε πέναλτι και άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 ωστόσο, ο δικέφαλος του Βορρά έκανε την ανατροπή και σκόραρε με τον Τσόλακ στο 108΄ κάνοντας το 1-1. Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα, καθώς για πάνω από 100΄λεπτά καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι “ασπρόμαυροι” έδειξαν πάθος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας καλές φάσεις και απειλώντας αρκετές φορές το τέρμα του Ολυμπιακού.

Της Δέσποινας Παπαδοπούλου

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε κατά βάση την κατοχή της μπάλας, έχοντας αρκετές καλές ευκαιρίες για να σκοράρει με τον Σίντκλεϊ και τον  Αουγκόστου. Από πλευράς Ολυμπιακού ελαφρώς καλύτερος, με τον Μασούρας, που από λάθος διαχείριση του Λύρατζη απείλησε το τέρμα του Πασχαλάκη, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να αποκρούει  την μπάλα και να κρατάει καθαρή την εστία του. Βάση στατιστικών οι ασπρόμαυροι είχαν 65% την κατοχή σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που είχε 35%.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρασβάν Λουτσέσκου αντικατέστησε τον Μπίσεσβαρ με τον Σοάρες. Στο 53΄ύστερα από φάουλ, ο Σιντκλεϊ δεν κατάφερε να γεμίσει δύο φορές την περιοχή του Ολυμπιακού. Στο 66΄ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Μιτρίτσα και κέρδισε το πρώτο κόρνερ στο παιχνίδι. Αρκετά πιο επιθετικός ο δικέφαλος στο δεύτερο μισό με τον Ζίβκοβιτς να κλέβει την μπάλα από τον Σισέ και τον Λύρατζη που απείλησε το τέρμα του Βατσλίκ.  Ο Ολυμπιακός ανέβασε τον ρυθμό του και απείλησε αρκετές φορές με τον Πασχαλάκη να δίνει το παρών και να μην επιτρέπει τους αντιπάλους του να σκοράρουν.

Στην παράταση οπού και κρίθηκαν όλα και οι δύο ομάδες με όσες αντοχές τους απέμειναν τα έδωσαν όλα. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Ελ Αραμπί ύστερα από τετ α τετ που είχε με τον Πασχαλάκη κάνοντας το 1-0. Ο Δικέφαλος του Βορρά ,απάντησε μετά από τρία λεπτά με γκολ από τον Τσόλακ μετά από σέντρα του Σβαμπ και το 1-1.

Ολυμπιακός: ( Μαρτίνς) Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ράμπτσουκ, Καμαρά. Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο.

ΠΑΟΚ: (Λουτσέσκου) Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγανσον, Κρέσπο, Σίντλεϊ, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς, Μούργκ, Άκμπομ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών