Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥγείαΥποχρεωτικός εμβολιασμός: Νοσοκομείο θα « καταρρεύσει» αν μπουν σε αναστολή οι 130...

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Νοσοκομείο θα « καταρρεύσει» αν μπουν σε αναστολή οι 130 ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι

Την  κατάργηση της τροπολογίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ζητούν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου της Ρόδου οι οποίοι χθες πραγματοποίησαν στάση εργασίας μέχρι τις 11:00.

Όπως δήλωσε χθες η κ. Ελένη Αγγελή  από τον Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο αν από την 1η Σεπτεμβρίου αποχωρήσουν  130 άτομα δεν θα είναι δυνατόν να καλυφθούν οι ανάγκες.
«Αν αποχωρήσουν από το νοσοκομείο 130 από τα 450 άτομα που δουλεύουν, θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα. Θα είμαστε σε δύσκολη θέση.  Ζητούμε την κατάργηση της τροπολογίας γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα», τόνισε η  κ. Ελένη Αγγελή.

Η κ. Αγγελή τόνισε πως δεν υπάρχει ομάδα εργαζομένων που να ανήκει σε κίνημα αντιεμβολιαστών.
«Ο κάθε εργαζόμενος έχει τους δικούς του λόγους που δεν θέλει να εμβολιαστεί. Υπάρχει έντονη φοβία στο εμβόλιο. Αυτό είναι που τους αποτρέπει και όχι κάτι άλλο. Εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε και αυτούς τους εργαζομένους γιατί είναι συνάδελφοί μας και έχουμε δώσει μάχες σε πολλά μέτωπα.

Όλοι μαζί έχουμε βρεθεί απέναντι σε επικίνδυνες ασθένειες και κανείς δεν ήρθε να μας βοηθήσει. Το σύστημα υγείας είναι σαθρό. Η κυβέρνηση θέλουμε να μας στηρίξει», τόνισε η κ. Αγγελή.
«Αν πρέπει να γίνει  μαζικός εμβολιασμός για να δημιουργηθεί η ανοσία, η κυβέρνηση να μας πείσει ότι δεν  εγκυμονούν κίνδυνοι», τόνισε.

πηγή rodiaki.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών