Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΧαλκιδική: Κλείνει αυλή δημοτικού σχολείου γιατί περίοικος ενοχλείται από τις παιδικές φωνές

Χαλκιδική: Κλείνει αυλή δημοτικού σχολείου γιατί περίοικος ενοχλείται από τις παιδικές φωνές

Κλείνει η αυλή του 2ου δημοτικού σχολείου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής  γιατί περίοικος ενοχλείται από τις παιδικές φωνές.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του διευθυντή 2ου Δημοτικού Νέων Μουδανιών:
Σας ενημερώνουμε, ότι από σήμερα και μέχρι νεωτέρας η σχολική αυλή το απόγευμα θα παραμένει κλειδωμένη, διότι περίοικος ενοχλείται από την απογευματινή συγκέντρωση παιδιών και ενηλίκων σε αυτήν.
Επειδή δεν επιθυμούμε να ερχόμαστε σε προστριβές με ανθρώπους που δεν κατανοούν την κοινωνική ανάγκη των παιδιών και των γονέων τους να χρησιμοποιούν έναν ασφαλή και αξιοπρεπή χώρο, όπου θα κοινωνικοποιούνται, θα παίζουν, θα αθλούνται και θα καλύπτουν τις ψυχολογικές και συναισθηματικές τους ανάγκες, απευθυνθήκαμε εγγράφως στον Δήμαρχο για να δώσει λύση στο ζήτημα που προέκυψε σήμερα το πρωί.
Παράλληλα ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας υπόβαλε αίτημα στη δημοτική αρχή με το οποίο ζητά η αυλή του σχολείου να παραμένει ανοιχτή τα απογεύματα για να χρησιμοποιείται από τους δημότες της πόλης μας.
Ευελπιστούμε η λύση που θα δοθεί να είναι προς την ορθή κατεύθυνση και να επανέλθουμε το συντομότερο δυνατό στην προηγούμενη κατάσταση.
Ο Διευθυντής του σχολείου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών