Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΧαλκιδικήΚάθε βράδυ περιοχή της Χαλκιδικής βυθίζεται στο μαύρο σκοτάδι

Κάθε βράδυ περιοχή της Χαλκιδικής βυθίζεται στο μαύρο σκοτάδι

Στα σκοτάδια βυθίζεται κάθε βράδυ η κοινότητα της Ν. Φώκαιας Κασσάνδρας καθώς εδώ και μερικούς μήνες ο φωτισμός στις κολώνες της ΔΕΗ παρουσιάζει προβλήματα. Κατά τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας οι λάμπες είναι σβηστές και οι δρόμοι του χωριού είναι σκοτεινοί.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε το Νοέμβριο, όπως αναφέρει το xalkidikipolitiki.gr,  κατά τη διάρκεια μιας δυνατής βροχόπτωσης. Έκτοτε, και κυρίως τις μέρες με βροχή, το πρόβλημα εμφανίζεται σχεδόν σε ημερήσια βάση με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ο πρόεδρος Χρήστος Κομνηνός έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον ΔΕΔΔΗΕ αλλά δυστυχώς ότι κι αν κάνουν, ή αν παρέμβoυν, το πρόβλημα επανέρχεται σε λίγες μέρες.

«Πριν από λίγες μέρες είχαμε ένα ατύχημα. Ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε και χτύπησε. Οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει κι εμείς δεν παίρνουμε μια απάντηση», τονίζει ο πρόεδρος της κοινότητας, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι πολλοί κάτοικοι της Ν. Φώκαιας είναι έτοιμοι να υποβάλλουν μηνύσεις για το «σκοτάδι» που επικρατεί στο χωριό τους.

Για το θέμα είναι ενήμερη και η δημοτική αρχή. Ήδη ο δήμος έχει ζητήσει εγγράφως ενημέρωση και έχει οχλήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες ουκ ολίγες φορές.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα