Αρχική Β. Ελλάδα Χαλκιδική Διακοπές ρεύματος την ερχόμενη εβδομάδα στη Χαλκιδική

Διακοπές ρεύματος την ερχόμενη εβδομάδα στη Χαλκιδική

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ:

– τη Δευτέρα 5 Απριλίου, από τος 8.30 έως τις 10.30 στο Σάνη και συγκεκριμένα στις Αγροτικές Φυλακές και σε όλους τους οικισμούς από Σάνη μέχρι έξω από το χωριό της Ν. Ποτίδαιας (Λίμνες, Ηλιοβασίλεμα, Χλόες, Παπανικολάου κλπ.)
– την Τρίτη 6 Απριλίου, από τις 8.00 έως τις 14.30 στην Καλάνδρα, το Ποσείδι και τα Αιγιοπελαγίτικα. Επίσης την ίδια μέρα θα σημειωθεί 15λεπτη διακοπή ρεύματος σε όλη τη χερσόνησος της Κασσάνδρας, από τις 8.30 έως 9.30 και από τις 13.30 έως τις 14.30.

Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

 

- Advertisement -
- Advertisement -S-

Stay Connected

32,344ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,630ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,492ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Must Read

- Advertisement -S-
- Advertisement -S-