Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΘρασύτατη διάρρηξη σε κατάστημα τεχνολογίας (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Θρασύτατη διάρρηξη σε κατάστημα τεχνολογίας (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Γυαλιά καρφιά έκαναν θρασύτατοι διαρρήκτες τα ξημερώματα της Κυριακής (02/04) ένα κατάστημα τεχνολογίας στην Ξάνθη.

Οι δράστες έκαναν θρύψαλα την τζαμαρία του καταστήματος και εισήλθαν εντός, αρπάζοντας προϊόντα τεχνολογίας και περίπου 600 ευρώ μετρητά που βρίσκονταν στην ταμειακή μηχανή.

Το κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Ελπίδος, στο πεζόδρομο, άνοιξε μόλις πριν από μερικές ημέρες. Μέσα στο κατάστημα μάλιστα υπάρχουν ακόμη τα μπαλόνια από τα εγκαίνια, γλάστρες με λουλούδια και ευχετήριες κάρτες.

Συντετριμμένος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αμέσως μόλις ενημερώθηκε από την Αστυνομία για τη διάρρηξη έσπευσε στο σημείο, αντικρίζοντας τους κόπους του να έχουν γίνει θρύψαλα.

 


«Με πήρε στις 06:00 το πρωί τηλέφωνο η Αστυνομία και μου λέει έχει γίνει διάρρηξη στο κατάστημά σας. Ήρθα εδώ, βλέπω την τζαμαρία σπασμένη, μπήκα μέσα να δω έλειπαν γύρω στα 550-600 ευρώ από το ταμείο, δύο tablet, δύο κινητά και μάλιστα κινητά πελατών που ήθελαν αλλαγή οθόνης και αναγκαστικά θα τα πληρώσω εγώ αυτά και ήταν iPhone ακριβά κινητά. Μου πήραν το laptop, μεγάλα φορητά ηχεία, hands free, Bluetooth, πάρα πολλά πράγματα. Έχουν αδειάσει σχεδόν τα πάντα» 
τονίζει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μιλώντας στο XanthiNea.gr.

 

 

Θρασύτατη διάρρηξη σε κατάστημα τεχνολογίας στην Ξάνθη [ΒΙΝΤΕΟ]

 

Θρασύτατη διάρρηξη σε κατάστημα τεχνολογίας στην Ξάνθη [ΒΙΝΤΕΟ]

 

Θρασύτατη διάρρηξη σε κατάστημα τεχνολογίας στην Ξάνθη [ΒΙΝΤΕΟ]

Πηγή: xanthinea.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 
Διαβάστε Ακόμα