Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠεριβάλλονpets-seleoΚοζάνη: Κτηνίατρος έκανε κατά λάθος ευθανασία σε σκυλάκι – Χαμός στο σπίτι...

Κοζάνη: Κτηνίατρος έκανε κατά λάθος ευθανασία σε σκυλάκι – Χαμός στο σπίτι κατά τη διάρκεια εξέτασης

Τα όσα έγιναν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου σε σπίτι στην Κοζάνη δεν έχουν προηγούμενο. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου φώναξε κτηνίατρο για να εξετάσει το ζώο, αλλά λίγες ώρες μετά το σκυλάκι έπεφτε νεκρό. Ο κτηνίατρος κατηγορείται ότι έκανε κατά λάθος ευθανασία. Πιθανότατα μπέρδεψε τα φάρμακα και τις ενέσεις που είχε μαζί, με αποτέλεσμα το ζώο να πεθάνει. Ήδη σε βάρος του, έχει κατατεθεί μήνυση με τους ιδιοκτήτες του ζώου, να δηλώνουν αποφασισμένοι να «κυνηγήσουν» την υπόθεση, ώστε ο κτηνίατρος να τιμωρηθεί.

Όλα είχαν ξεκινήσει λίγες ώρες νωρίτερα. Οι ιδιοκτήτες διαπίστωσαν πως ο σκύλος είχε έντονη αδιαθεσία και κάποια στιγμή αποφάσισαν να φωνάξουν στο σπίτι τους, έναν κτηνίατρο από την Κοζάνη. Εκείνος εξέτασε το ζώο και κάποια στιγμή για να το κάνει, όπως φέρεται να τους είπε, να αισθανθεί καλύτερα, αποφάσισε να του κάνει ένεση. Κανείς τότε δεν περίμενε τα όσα θα ακολουθούσαν.

Ο σκύλος έπεσε νεκρός και όπως υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες αυτό είχε να κάνει με την ευθανασία που του χορήγησε ο κτηνίατρος. Μετά τη μήνυση που κατέθεσαν ο κτηνίατρος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και πλέον τον λόγο στην υπόθεση έχει η δικαιοσύνη.

Πηγή: newsit.gr

 

φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών