Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Ο σύλλογος ΣΟΦΕΘ είναι κοντά σε κάθε φοιτητή που χρειάζεται ένα...

Θεσσαλονίκη: Ο σύλλογος ΣΟΦΕΘ είναι κοντά σε κάθε φοιτητή που χρειάζεται ένα δωμάτιο στην φοιτητική εστία

 

 

 

 

 

Από την 1η του Αυγούστου άνοιξαν οι αιτήσεις για τις νέες εισδοχές του ακαδημαϊκού έτους 2022/23 και θα είναι ανοιχτές μέχρι και την 5η Σεπτεμβρίου.Η αίτηση  μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά , είτε δια ζώσης με κλεισμένο ραντεβού από ότι ανακοίνωσε η γραμματεία των εστιών.

 

Σε καλούμε και εσένα να έρθεις σε επαφή με τον φοιτητικό Σύλλογο Οικότροφων Φοιτητικών Εστιών Θεσσαλονίκης (ΣΟΦΕΘ) και να θέσεις ανοιχτά όποιο πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσεις με την αίτηση σου ή και την διαμονή σου στις εστίες.

 

Ο φοιτητικός σύλλογος ΣΟΦΕΘ απαρτίζεται από όλους τους φοιτητές που έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή τους στις εστίες. Στο σύλλογο συζητάμε τακτικά οι φοιτητές τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και οργανώνουμε την δράση μας για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας. Στο παρελθόν έχουμε πετύχει πολλά πράγματα με αυτόν τον τρόπο για τους φοιτητές όπως να έρθουν δωρεάν ράπιντ τεστς στην εστία κατά την διάρκεια της πανδημίας. Επίσης καταφέραμε να κρατήσουμε τις εστίες ανοιχτές εν μέσο lock down ενώ η αρχική σκέψη του πανεπιστημίου ήταν να τις κλείσει προσωρινά.

 

Επίσης εκτός των άλλων οργανώνει και διάφορες πολιτιστικές δράσεις όπως διάφορα τουρνουά μπάσκετ, σκάκι, προβολές ταινιών αλλά και συλλογικές κουζίνες για τους φοιτητές. Τον περασμένο χρόνο έγινε πραγματικότητα το πρώτο Φεστιβάλ Φοιτητικών Συλλόγων το οποίο έλαβε χώρο έξω από τις εστίες.

 

Όπως αγωνίστηκες για να κατακτήσεις μια θέσει στο πανεπιστήμιο, έτσι πρέπει να αγωνιστείς για να πάρεις το πτυχίο σου. Αλλά σε αυτόν τον αγώνα σου δεν χρειάζεται να είσαι μόνος σου. Έλα και εσύ και γνώρισε τον ΣΟΦΕΘ και κατά συνέπεια τους υπόλοιπους φοιτητές μου μένουν στην εστία. Μπροστά στην νέα σου αρχή, ο Φοιτητικός Σύλλογος, οι εκλεγμένοι στο Διοικητικό Συμβούλιο είμαστε εδώ για να σταθούμε δίπλα σου σε όποιο ζήτημα προκύψει, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σου, να σε βοηθήσουμε για ό,τι χρειαστείς.

 

Κάποιες χρήσιμες πηγές :

 

ιστοσελίδα εστιών ΑΠΘ : https://www.auth.gr/university_unit/pfe/

 

ιστοσελίδα εστίων ΠΑΜΑΚ: https://www.uom.gr/studentcare/foithtikhestia

 

 

Μπορείς να στείλεις τις ερωτήσεις σου εδώ:

 

https://forms.gle/2j1BP6ZUSVPzCxC26

 

Πρόεδρος ΣΟΦΕΘ Γιάννης 6946795575

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών