Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΗ Εγνατία Οδός Α.Ε. δεν άφηνε όχημα Δήμου με ανθρωπιστική βοήθεια στους...

Η Εγνατία Οδός Α.Ε. δεν άφηνε όχημα Δήμου με ανθρωπιστική βοήθεια στους πυρόπληκτους της Εύβοιαςαν δεν πλήρωνε διόδια!

Κάτι που επαναλαμβάνεται δεν είναι «σύμπτωση», δυστυχώς…

Για ακόμη μία φορά – και σε αυτήν την περίπτωση του Δήμου Παγγαίων – το όχημα ανθρωπιάς, συμπόνοιας πλήρωσε διόδια, προκειμένου να παράσχει ανθρωπιστική βοήθεια στους δοκιμαζόμενους πυρόπληκτους της Εύβοιας.

«Φτάσαμε χθες και σήμερα να γίνεται ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το φορτηγό που πήγε Εύβοια και στον Δήμο Ιστιαίας γεμάτο “αγάπη και συμπαράσταση” από όλους μας.

Δεν κατέστη όμως δυνατόν να κάμψει την αδιαλλαξία ορισμένων υπευθύνων που ανεύθυνα χειρίζονται τις ζωές μας χρειάστηκε και πάλι παρέμβαση, αυτή την φορά από τον Αντιδήμαρχο Ελευθερούπολης με προσωπική παρουσία και ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ το αντίτιμο διοδίων να αφήσουν το φορτηγό να περάσει!!!», τονίζει στη σχετική ανακοίνωση το Σωματείο Υπαλλήλων Δήμου Παγγαίου και η «Δημοτική Ανασυγκρότηση».

Το  Σωματείο εκφράζει την αλόγιστη συμπαράσταση στους εργαζομένους της Εγνατίας Οδού, «που δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι εκτελούν διαταγές αλλά και την ντροπή που τα χρήματα του ελληνικού λαού πήγανε και συνεχίζουν να πηγαίνουν σε λάθος χέρια. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο συναδέλφους Γιάννη, Λίνα Τσιαούση και Γιάννη Σιαπανίδη που έβγαλαν εις πέρας μια αποστολή που μας κάνει περήφανους όλους μας.»

https://www.epoli.gr/

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα