Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΦοιτήτρια του ΑΠΘ που κατάφερε το απόλυτο 10 – “Τα χρόνια των...

Φοιτήτρια του ΑΠΘ που κατάφερε το απόλυτο 10 – “Τα χρόνια των σπουδών μου ανταμείφθηκαν”

Η Ελίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και από πολύ μικρή έδειξε να έχει κλήση στις θετικές επιστήμες και κυρίως στα μαθηματικά. Έχει δυο μικρότερα αδέρφια και όλη η οικογένεια χαίρονται και είναι υπερήφανοι για την επιτυχία της όπως λέει.
Η άριστη των αρίστων… μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η φοιτήτρια του τμήματος μαθηματικών του ΑΠΘ Ελίνα Χατζηδημητρίου, η οποία κατέρριψε όλα τα ρεκόρ και πήρε το πρώτο απόλυτο 10αρι σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της σχολής.


«Τα χρόνια των σπουδών μου ανταμείφτηκαν, είναι αρκετά δύσκολο και θέλει πάρα πολύ προσπάθεια και συνεχή μελέτη» λέει στον Skai.gr η αριστούχα Ελίνα, η οποία κυριολεκτικά κατέρριψε όλα τα ρεκόρ.

Όσο για τι τη δυσκόλεψε στη σχολή; Τίποτα το ιδιαίτερο… ίσα ίσα που χαιρόταν να την δυσκολεύουν πράγματα γιατί αυτό της έδινε το κίνητρο να τα μελετάει ακόμη περισσότερο και να αποκτά καινούργιες γνώσεις.

Το μέλλον της ανήκει και το αύριο μοιάζει λαμπρό για την Ελίνα, η οποία έχει κάνει αίτηση για το μεταπτυχιακό της και μέσα στη χρονιά θα αναζητήσει το κατάλληλο πανεπιστήμιο στο εξωτερικό, για να ξεκινήσει το διδακτορικό της.

Η Ελίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και από πολύ μικρή έδειξε να έχει κλήση στις θετικές επιστήμες και κυρίως στα μαθηματικά.

Έχει δύο μικρότερα αδέρφια και όλη η οικογένεια χαίρονται και είναι υπερήφανοι για την επιτυχία της όπως λέει.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα