Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠΡΟΣΟΧΗ! Κόπηκε στα δυο κεντρικός δρόμος στο Δήμο Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κόπηκε στα δυο κεντρικός δρόμος στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα!

Σε παγίδα θανάτου κόντεψε να μετατραπεί πολυσύχναστος δρόμος στη Θεσσαλονίκη, καθώς για άγνωστο λόγο, κατέρρευσε κόβοντας τον δρόμο στα δυο!

Ο λόγος για την οδό Αλ.Σβώλου, στο κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου έχει δημιουργηθεί ρήξη στο δρόμο σχεδόν από την μια πλευρά έως την άλλη του πεζοδρομίου. Η εικόνα αυτή δυστυχώς προκαλεί ντροπή, αλλά και παράλληλα τρόμο, καθώς ένας δρόμος με συχνή κυκλοφορία πως γίνεται να φτάνει στο σημείο να καταρρέει; Η στατικότητα των δρόμων δεν ελέγχεται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης; Πως μπορούν οι οδηγοί που κυκλοφορούν στο οδικό δίκτυο του Δήμου και να νιώθουν ασφάλεια, αντικρίζοντας τέτοιες εικόνες;

Να σημειωθεί ότι την ώρα που δρόμοι στη Θεσσαλονίκη πλημμύριζαν σήμερα από την βροχόπτωση και ο δρόμος στην Σβώλου κατέρρευσε, ο δήμαρχος έκανε βόλτα-επιθεώρηση σε… οχήματα στο αμαξοστάσιο του Δήμου, εννοείται κάνοντας και την απαραίτητη φωτογράφιση για την αυτοπροβολή του στα social media, αντί να πάει να κάνει επιθεώρηση στα σημεία που πλημμύρισαν ή στον δρόμο που κόντεψε να γίνει παγίδα θανάτου.

Διαβάστε επίσης: 

Κακοκαιρία-Θεσσαλονίκη: Αγανακτισμένοι πολίτες κατά Ζέρβα «Καθαρίστε τα φρεάτια! Πλημμύρισαν τα μαγαζιά μας»-«Βάρκα θέλουμε για να περάσουμε το πεζοδρόμιο»

κεντρική φωτογραφία από fb Η Γειτονιά της Αλεξάνδρου Σβώλου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών