Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠαπαμιμίκος για Mouzenidis Travel: Η ζημιά είναι ήδη τεράστια - Πρέπει οι...

Παπαμιμίκος για Mouzenidis Travel: Η ζημιά είναι ήδη τεράστια – Πρέπει οι πολιτικοί της περιοχής μας να βρουν άμεσα λύση

Για την προσωρινή αναστολή των εργασιών του στην Ελλάδα, που ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες, ο Όμιλος Μουζενίδη και τη μεγάλη ζημιά που ήδη είναι τεράστια σε αρκετούς τομείς της οικονομίας μας έκανε λόγο ο πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος σε post του στο facebook.

Συγκεκριμένα ο κος Παπαμιμίκος έγραψε:

“Η Mouzenidis Travel έχει υπάρξει ορόσημο για την πόλη της Θεσσαλονίκης, την περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και για τον τουρισμό της χώρας. Σε αυτήν δούλεψαν και συνεργάστηκαν χιλιάδες υπάλληλοι, ξενοδόχοι, τουριστικοί πράκτορες, έμποροι, προμηθευτές κ.α, που σήμερα κινδυνεύουν να χάσουν τα χρήματα τους ή να μείνουν άνεργοι. Η ζημιά είναι ήδη τεράστια σε αρκετούς τομείς της οικονομίας μας. Τα ευχολόγια είναι για το θεαθήναι. Φορείς και πολιτικοί της περιοχής μας πρέπει άμεσα να παρέμβουν για να βρεθεί λύση έστω και τώρα. Όπως βεβαίως έχει γίνει σε αντίστοιχες εταιρείες στη χώρα μας που στηρίχθηκαν ποικιλοτρόπως κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης. Αυτή θα είναι μια χρήσιμη συμβολή τους”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών