Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΠΑΜΑΚ: Διάκριση Ελλήνων φοιτητών σε διαγωνισμό

ΠΑΜΑΚ: Διάκριση Ελλήνων φοιτητών σε διαγωνισμό

Η ομάδα T3AM αποτελούμενη από τρεις τεταρτοετείς προπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Γιώργο Μαγκλή, Παρασκευή Μανωλάκη και Ιωάννη Μελανδίνο αναδείχθηκαν νικητές ανάμεσα στις 10 ομάδες που συμμετείχαν στον τοπικό τελικό του φοιτητικού διαγωνισμού P&G CEO Challenge 2021 για την Νοτιοανατολική Ευρώπη, που διοργανώνεται ετησίως από την πολυεθνική εταιρεία Procter & Gamble.

Οι φοιτητές σπουδάζουν στα τμήματα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, και Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και διαγωνίστηκαν ενάντια σε 27 φοιτητές από χώρες όπως η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Σερβία και η Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Ο διαγωνισμός P&G CEO Challenge είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία που δοκιμάζει τις ικανότητες επιχειρηματικής στρατηγικής και επίλυσης προβλημάτων των φοιτητών πάνω σε πραγματικές περιπτώσεις του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της P&G. Το case study του φετινού διαγωνισμού είχε ως στόχο οι φοιτητές να αναπτύξουν μία ολοκληρωμένη εμπορική και επικοινωνιακή στρατηγική για ένα από τα προϊόντα της μάρκας στοματικής υγιεινής Oral-B. Οι συμμετέχοντες είχαν στην διάθεση τους μόλις 4 ώρες για να αναπτύξουν την ιδέα τους, την οποία παρουσίασαν σε ένα πάνελ ανώτερων στελεχών της P&G από την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο συνολικός αριθμός συμμετεχόντων κατά την αρχική φάση του διαγωνισμού για την Νοτιοανατολική Ευρώπη ανήλθε στους 730, από τους οποίους οι τρεις Έλληνες φοιτητές αναδείχθησαν οι πλέον κατάλληλοι για να εκπροσωπήσουν την ευρύτερη περιοχή στον Ευρωπαϊκό τελικό που θα λάβει χώρα στις 25 και 26 Μαρτίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών