Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΜπαράζ συλλήψεων σε 24ώρες στη Θεσσαλονίκη

Μπαράζ συλλήψεων σε 24ώρες στη Θεσσαλονίκη

Το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας, Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις τριάντα ενός (31) ατόμων, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα, επτά άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης.Τρία άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ αυτών και 22χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών, 9 μηνών και χρηματική ποινή, για ληστεία κατά συναυτουργία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατ’ εξακολούθηση από δράστες που έχουν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια τετελεσμένη και σε απόπειρα και παράνομη οπλοφορία, 12 άτομα για παράνομη παραμονή στη χώρα καθώς στερούνταν σχετικών νομιμοποιητικών εγγράφων.

Επιπρόσθετα, απετράπησαν κλοπές σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών και η παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων με την αυτόφωρη σύλληψη εννέα  ατόμων. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 36χρονου αλλοδαπού εξ’ αυτών, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όταν εντοπίστηκε σε ταράτσα οικοδομής στην περιοχή της Νεάπολης, να μεταφέρει αντικείμενα που αφαίρεσε λίγο νωρίτερα από αποθήκες ταράτσας διπλανής πολυκατοικίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών