Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Αλληλοκατηγορούνται μάνα και κόρη για τη δολοφονία του οδηγού ταξί

Θεσσαλονίκη: Αλληλοκατηγορούνται μάνα και κόρη για τη δολοφονία του οδηγού ταξί

Επιμένοντας στη συμπληρωματική της απολογία, κατά την οποία ανασκεύασε τους ισχυρισμούς της περί της εμπλοκής της στη δολοφονία του 49χρονου πατέρα της, η 19χρονη κόρη του θύματος υπέδειξε ως δράστιδα του φονικού τη μητέρα της, κατά την έναρξη της δίκης για την πολύκροτη υπόθεση, που αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο του 2020, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

«Δεν τον σκότωσα εγώ, το έκανε εκείνη. Μου είπε να πω ότι με βίαζε» είπε η 19χρονη κατηγορούμενη, όταν κλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης να τοποθετηθεί επί του κατηγορητηρίου.

Από την άλλη, η συγκατηγορούμενη μητέρα της, 46 ετών, κατά την τοποθέτησή της, αποδέχθηκε την εμπλοκή της στο έγκλημα ως απλή συνεργός, ισχυριζόμενη ότι η θυγατέρα της ήταν εκείνη που επέφερε τις αλλεπάλληλες θανατηφόρες μαχαιριές στον εν διαστάσει σύζυγό της. «Ξύπνησε ταραγμένη, μου είπε δεν αντέχω άλλο, ο πατέρας με βιάζει. Μου είπε “εάν είσαι μάνα, είσαι μαζί μου”. Πριν καταλάβω τι έγινε και σε κατάσταση σοκ, έφυγε από το κρεβάτι όπου κοιμόμασταν μαζί και πήγε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν ο θανών. Την ακολούθησα από πίσω. Έπιασα τα χέρια του, αυτή ήταν η συμμετοχή μου» σημείωσε η σαρανταεξάχρονη.

Η αποδεικτική διαδικασία ξεκίνησε με την εξέταση των μαρτύρων και πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο γιος του θύματος.

Μάνα και κόρη κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού. Στην προανακριτική της απολογία, αλλά και ενώπιον του Ανακριτή, η 19χρονη ανέφερε ότι προέβη στην πράξη της, επειδή την βίαζε ο πατέρας της από την ηλικία των 14 ετών. Αργότερα όμως, σε συμπληρωματική της απολογία, άλλαξε εκ διαμέτρου στάση, αναφέροντας ότι η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της, και πως ουδέποτε η ίδια βιάστηκε ή υπέστη ασελγείς πράξεις και χειρονομίες από το θύμα.

Πηγή; ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα