Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΗ Θεσσαλονίκη πνίγεται, καταστήματα πλημμύρισαν και ο Ζέρβας… άφαντος (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Θεσσαλονίκη πνίγεται, καταστήματα πλημμύρισαν και ο Ζέρβας… άφαντος (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την πρώτη βροχόπτωση η Θεσσαλονίκη πλημμυρίζει και πνίγεται.

Αυτό συνέβη και χθες βράδυ με την κακοκαιρία. Η πόλη, ειδικά το κέντρο μετατράπηκε σε ένα απέραντο ποτάμι. Καταστήματα πλημμύρισαν ενώ έγιναν και ζημιές στους δρόμους.

Στο ίδιο σκηνικό θεατές ήταν οι κάτοικοι της πόλης και την περασμένη Παρασκευή, όπου και τότε μαι βροχόπτωση την ‘’έπνιξε’’. Βέβαια αυτό το φαινόμενο με τις πλημμύρες σημειώνεται συνέχεια επί δημαρχίας Ζέρβα.

Οι δημότες ταλαιπωρούνται συνεχώς από τις πλημμύρες και η διοίκηση Ζέρβα δεν φαίνεται να προχωρά σε απαραίτητες ενέργειες ώστε να οχυρωθεί η πόλη. Από την άλλη ως δήμαρχος και ενώ η πόλη δοκιμάζεται σε κάθε βροχή ο Κ. Ζέρβας είναι άφαντος και κάποιες φορές εκτός τόπου και χρόνου, όπως την Παρασκευή όταν η πόλη είχε πλημμυρίσει, μαζί και τμήμα του δημαρχείου (!) ο δήμαρχος έκανε αναρτήσεις στο facebook και στο instgram για άσχετα γεγονότα.

Και εν τέλει την νύφη την πληρώνει ο… Κυριάκος Μητσοτάκης. Καθώς ο κ. Ζέρβας επιλέγει την σιωπή και να μην αναφέρεται στις πλημμύρες οι πολίτες θεωρούν υπεύθυνο και μόνο τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για όλη αυτή την κατάσταση κάτι που αν μη τι άλλο μόνο κακό κάνει στην εικόνα του Κ. Μητσοτάκη όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα ο δήμος Θεσσαλονίκης δείχνει άλλους ως υπεύθυνους για τον καθαρισμό των φρεατίων και πως εκείνος κάνει το χρέος του, ωστόσο σε πρόσφατες εργασίες σε δρόμο έφραξε ένα φρεάτιο.

 

Δείτε θλιβερές εικόνες από καταστήματα που πλημμύρισαν στην περιοχή του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα