Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΟ δ. Θεσσαλονίκης έφραξε φρεάτιο! «Οι άρπα κόλλα δουλειές του δήμου συνεχίζονται»...

Ο δ. Θεσσαλονίκης έφραξε φρεάτιο! «Οι άρπα κόλλα δουλειές του δήμου συνεχίζονται» (ΦΩΤΟ)

Με τη Θεσσαλονίκη να γίνεται γούρνα κάθε φορά που βρέχει εικόνες σαν και την παραπάνω μόνο οργή προκαλούν.

Ειδικότερα, ο δήμος Θεσσαλονίκης ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση της Πλατείας Μουσχουντή (πλατεία παλαιάς Λαχαναγοράς). Ωστόσο όπως αναφέρει πολίτης «Δυστυχώς οι άρπα κόλλα δουλειές συνεχίζονται οι οποίες δεν έχουν να κάνουν με τον καιρό», αναφέρει.

«Οι υπεύθυνοι του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Δημοτικού Διαμερίσματος και της εταιρείας ασφαλτόστρωσης τι έχουν να απολογηθούν για τις κακοτεχνίες? Σε περίπτωση ατυχήματος που αφορούν τις κακοτεχνίες τι θα απολογηθούν και ποιος θα θεωρείται αυτόματα υπεύθυνος?

Τις αυτοσχέδιες ράμπες, γιατί δεν τις αφαίρεσαν από το πεζοδρόμιο? Άρα με την κίνηση αυτή ο Δήμος σιωπηρά την νομιμοποιεί που σημαίνει ότι ο καθένας αυτόματα μπορεί να φτιάχνει αυτοσχέδιες ράμπες προς εξυπηρέτηση των ίδιων?

Μπορεί να είναι εικόνα οδός και δρόμος

Το τραγικό είναι ότι ήδη η άσφαλτος ξέφτισε σε αρκετά σημεία τα οποία δεν έχουν να κάνουν με τις σημερινές καιρικές συνθήκες», τονίζει.

Μάλιστα σε φωτογραφία που ανήρτησε στα social media φαίνεται πως βούλωσαν φρεάτιο στο σημείο και κανείς δεν μπήκε στην διαδικασία ούτε να επιβλέψει αν όλα έχουν γίνει σωστά, ούτε να ξεβουλώσει το φρεάτιο.

«Το κερασάκι στην τούρτα είναι το ελεεινό φραγμένο φρεάτιο! Καλά ρε αθεόφοβοι του Δήμου, δεν βρέθηκε ένας, μας ένας, ας είναι και οι παρατρεχάμενοι του Δημάρχου να το καθαρίσει!!!

Υπενθυμίζω ότι η ασφαλτόστρωση είναι μερικών ωρών».

Μάλιστα ο πολίτης ξεκαθαρίζει «Έρχονται οι εκλογές κύριοι υπεύθυνοι του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δημοτικού Διαμερίσματος».

Το εξωφρενικό είναι ότι κάθε φορά που πλημμυρίζει ο δήμος Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Κ. Ζέρβας ρίχνει το «μπαλάκι» σε άλλους και αποποιείται τις όποιες ευθύνες του αναλογούν.

Δείτε φωτογραφίες την… ασφαλτόστρωση του δρόμου 

Μπορεί να είναι εικόνα οδός και δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος

φωτο Active Thessaloniki

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα