Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΗ Θεσσαλονίκη πνιγόταν και ο Ζέρβας έκανε άσχετα stories στο instagram (ΦΩΤΟ)

Η Θεσσαλονίκη πνιγόταν και ο Ζέρβας έκανε άσχετα stories στο instagram (ΦΩΤΟ)

Εκτός τόπου και χρόνου για ακόμη μια φορά ο Κ. Ζέρβας

 

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να είσαι δήμαρχος, να πλημμυρίσει η πόλη σου (για ακόμη μια φορά) και το δημαρχειακό μέγαρο και εσύ αμέριμνος να αναρτείς στα social media σου stories από καθαρισμούς… δενδροδόχων.

100% αν είσαι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, καθώς το απέδειξε ο ίδιος σήμερα.

Πλέον την αδιαφορία οι κάτοικοι του δήμου Θεσσαλονίκης την βιώνουν, την βλέπουν, την ζουν στην καθημερινότητα τους. Μια Νέα Παραλία ξεχασμένη στην τύχη της, μια πλατεία Αριστοτέλους πιο βρώμικη και παραμελημένη από ποτέ, η παράνομη στάθμευση στα χειρότερα της, το μποτιλιάρισμα εγκλωβίζει τους κατοίκους σε ουρές οχημάτων, έλλειψη στάθμευσης, πεζοδρόμια χωρίς ράμπες, σκουπίδια και ογκώδη αντικείμενα σε πολλά σημεία, λακκούβες σε κεντρικούς δρόμους, ξεθωριασμένες διαβάσεις πεζών, έλλειψη πρασίνου και λίστα δεν έχει τελειωμό. Και το κερασάκι στην τούρτα… με την πρώτη νεροποντή ο Δήμος Θεσσαλονίκης μετατρέπεται σε μια απέραντη γούρνα από την ελλιπή καθαριότητα των φρεατίων και όχι μόνο.

Και εκεί που λες ότι έστω ο δήμαρχος της πόλης Κ. Ζέρβας από ευθιξία και μόνο θα κρατήσει ένα low profile εφόσον δεν θέλει ή δεν μπορεί να κάνει κάτι για να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Σήμερα η πόλη πνιγόταν για ακόμη μια φορά και δήμαρχος έκανε στο instagram και στο facebook stories για καθαρισμούς δενδροδόχων…

Το χειρότερο δε είναι ότι την ώρα που ο δήμαρχος πόσταρε στα social media του, χώρος του δημαρχείου Θεσσαλονίκης πλημμύρησε από την βροχόπτωση. Μάλιστα, εργαζόμενοι με σφουγγαρίστρες προσπαθούσαν να μαζέψουν τα νερά.

Αντί να ενημερώσει τους δημότες του ο δήμαρχος για τους πλημμυρισμένους δρόμους από την νεροποντή συνέχισε ακάθεκτος. Μετά το πέρασμα της βροχής μάλιστα έβαλε φωτογραφία του από χθεσινοβραδινή εκδήλωση αντί να ασχοληθεί με τυχόν προβλήματα που μπορεί να προέκυψαν από την βροχόπτωση.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα