Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤΩΡΑ: Ανθρωποκυνηγητό αστυνομικών - μαθητών στους Αμπελόκηπους (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΩΡΑ: Ανθρωποκυνηγητό αστυνομικών – μαθητών στους Αμπελόκηπους (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγικά σκηνικά διαδραματίζονται σε σχολεία της Θεσσαλονίκης, με άγρια επεισόδια να λαμβάνουν χώρα έξω από ΕΠΑΛ στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Μαθητές του ΕΠΑΛ Ευόσμου, το οποίο τελεί σήμερα υπό κατάληψη, κινήθηκαν προς το ΕΠΑΛ Αμπελοκήπων, με σκοπό να ξεκινήσουν νέα επεισόδια έξω από το σχολείο. Στη ευρύτερη περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές.

Οι μαθητές που προσπάθησαν να κινηθούν προς το ΕΠΑΛ Αμπελοκήπων, συνάντησαν τα μπλόκα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. Στη Θέα των αστυνομικών οι μαθητές έτρεξαν προς τα γύρω στενά, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στο ΕΠΑΛ Αμπελοκήπων, εκεί ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως θα δείτε και στα βίντεο του Seleo.gr, οι αστυνομικοί τους κυνηγούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία, προχώρησε αρκετές συλλήψεις και προσαγωγές. Nα σημειωθεί πως, νωρίτερα, στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου, κουκουλοφόροι πέταξαν κροτίδες, μπουκάλια και πέτρες εναντίον των αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα κουκουλοφόρων έβαλαν φωτιές σε κάδους που βρίσκονται έξω από το σχολικό ασυγκρότητα. Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι η διαδικασία ταυτοποίησης μαθητών του σχολείου, που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με πέτρες, μολότοφ και άλλα αντικείμενα μέσα από τον αύλειο σχολικό χώρο προς τη μεριά διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο την Τρίτη και την Τετάρτη.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες του Seleo.gr.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών