Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣτο 100% το motivation του Λεβαντόφσκι

Στο 100% το motivation του Λεβαντόφσκι

Εβδομάδα Ευρωπαϊκών παιχνιδιών, με αρκετές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα. Φυσικά, σήμερα και αύριο την παράσταση κλέβει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπάρχει «ψωμάκι», υπάρχουν σημεία τα οποία δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστα. Ακόμα και στα youth league υπάρχουν 2 παιχνίδια προς συζήτηση.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΡΙΤΗ – ΣΤΗΝ… ΠΡΩΗΝ Ο ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ

Ασφαλώς ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα. Το σίριαλ με τον Λεβαντόφσκι που τελείωσε με τον Πολωνό να μετακομίζει στην Ισπανία, όχι απλά δεν το έχουν ξεχάσει στο Μόναχο αλλά του επιφυλάσσουν και «υποδοχή». Ο Πολωνός μπορεί να τα βρήκε με όλους πριν φύγει, παρόλα αυτά η πικρή γεύση για το πώς έφυγε έχει μείνει. Motivated στο 100% ο Πολωνός, που θα θέλει πολύ να σκοράρει απέναντι στην πρώην ομάδα του. Η Μπαρτσελόνα δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σε αντίθεση με την Μπάγερν, που φαίνεται να είναι σε μια μίνι κρίση. Χαρακτηριστικός ο εκνευρισμός του Νάγκελσμαν εδώ και αρκετές εβδομάδες, νευριάζει με το παραμικρό και συχνά πυκνά ειρωνεύεται. Όλο αυτό σημαίνει πως έχει να διαχειριστεί πίεση ο Γερμανός τεχνικός, στην οποία δεν είναι μαθημένος. Το  3,50 του διπλού των «μπλαουγκράνα» μου αρέσει αρκετά.

Ένα άλλο διπλό ισπανικής ομάδας που μου αρέσει είναι αυτό της Ατλέτικο στην έδρα της Λεβερκούζεν. Πολύ soft η Λεβερκούζεν, με πολλά λάθη στην άμυνα, δεν πείθει καθόλου μέχρι στιγμής. Η Ατλέτικο έχει την εμπειρία να κάνει το παιχνίδι της και να πάρει το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες. Διπλό που προσφέρεται στο 2,55. Πέραν αυτού, ο τρόπος που αγωνίζεται η Ατλέτικο περισσότερο θα εκνευρίσει τη Λεβερκούζεν, παρά θα την ωθήσει να κάνει το παιχνίδι της. Εκτός όλων αυτών βρίσκεται και υπό πίεση μετά τα σερί άσχημα αποτελέσματα.

Μεγάλο πάσο στο Μαρσέιγ – Φρανκφούρτη, με την Φρανκφούρτη να βρίσκεται εκτός φόρμας και να της πηγαίνουν όλα στραβά.

UEFA YOUTH LEAGUE – ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ, ΔΙΠΛΟ Η ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Δύο σημεία κράτησα από το πρόγραμμα των νέων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αρχικά το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Μπάγερν u19 με την Μπαρτσελόνα u19. Μια περίπτωση αγώνα που αξίζει κανείς να παρακολουθήσει.

Δύο σύλλογοι που ρίχνουν πολύ βάρος στις ακαδημίες και αυτό φαίνεται άλλωστε διαχρονικά το τι παίκτες έχουν βγει από τα σπλάχνα των ομάδων. Για τους Βαυαρούς ισχύει πως λατρεύουν να παίζουν από 3-4-3 μέχρι 3-5-2. Η τριπλέτα στην άμυνα είναι μάλλον σταθερή. Ακόμα βέβαια και αν παίξει με 4 στις άμυνα, το 4-3-3 είναι περισσότερο πιθανό από το 4-4-2.

Εξαιρετικός ο ρυθμός που δίνει η Μπάγερν στα παιχνίδια της, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Μοναδικό της πρόβλημα είναι η άμυνα, που είναι κάθε άλλο από σταθερή και είναι συνεχώς το “αγκάθι” όσον αφορά την συγκομιδή βαθμών. Εκ φύσεως επιθετική η Μπαρτσελόνα, με ένα σύνολο λίγο πιο κοντρολαρισμένο στο σετ παιχνίδι. Αρκετό passing game, γρήγορο και φυσικά με πολλές τελικές. Το τρομερό για τις δύο ομάδες είναι ότι δεν αφήνουν να περάσει χρόνος μέχρι να βρουν ρυθμό. Από το πρώτο κιόλας λεπτό απλώνουν το παιχνίδι τους. Εφικτό λοιπόν το γκολ/γκολ ημιχρόνου, που σε αποδόσεις άνω του 3,00 έχει αξία. Στο 3.50 βρίσκουμε την συγκεκριμένη επιλογή.

Ερωτηματικό για το διπλό της Σάλτσμπουργκ στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι. Ό,τι απόδοση υπάρξει άνω του 3,00 για τη Σάλτσμπουργκ θεωρείται value για μένα. Θα την έδινα οριακά outsider στο 2,75 την Σάλτσμπουργκ, επομένως από +0,25 και πάνω θα μιλάμε για αξία.

Betmarket Επιλογές:

Μονό:

UYL – 13/9 – 15:00 – Μπάγερν Μονάχου U19 – Μπαρτσελόνα U19: goal/goal ΗΤ (3.50)

Δυάδα:

CHL – 13/09 – 22:00 – Μπάγερν – Μπαρτσελόνα : 2ft (3,50)

CHL – 13/09 – 22:00 – Λεβερκούζεν – Ατλέτικο : 2ft (2,55)

Δυάδα απόδοσης 8.92

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών