Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo Θέμα«Μαϊμού» αστυνομικός εξαπατούσε κόσμο στη Θεσσαλονίκη: Έταζε αυτοκίνητα από την Γερμανία

«Μαϊμού» αστυνομικός εξαπατούσε κόσμο στη Θεσσαλονίκη: Έταζε αυτοκίνητα από την Γερμανία

Σε ταινία τρόμου έχει εξελιχθεί η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου πολυτελείας για 12 ανυποψίαστους καταναλωτές

που κλαίνε τα λεφτά τους αφού εμπιστεύτηκαν πατέρα και γιό στη Θεσσαλονίκη μέσω αγγελιών -και όχι μονό- που αναρτούσαν σε ισότοπους της πώλησης οχημάτων της Γερμανίας και της Ελλάδας. Μάλιστα  ο γιός φέρεται να εμφανίζονταν  ως… αστυνομικός, για να γίνει πιο πειστική η κομπίνα, στα υποψήφια θύματα και αφού εισέπρατταν την προκαταβολή… γίνονταν “Λούης”.

Ο πατέρας εμφανίζονταν ως έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με μάντρες στην πόλης της Θεσσαλονίκης, είτε ως αντιπρόσωπος μεγάλης εταιρίας της Αθήνας που δραστηριοποιείται στον τομέα τον οχημάτων και εισάγει αυτοκίνητα από την Γερμανία και υπόσχονταν πολυτελή αυτοκίνητα σε δελεαστικές τιμές.  Ωστόσο ούτε μάντρες οχημάτων υπήρχαν αλλά ούτε ήταν και αντιπρόσωπος.

Το ψάρεμα των υποψηφίων θυμάτων γινόταν από διαδικτυακές ιστοσελίδες αγγελιών της Ελλάδας και της Γερμανίας, ψευδείς αγγελίες πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές, αρκετά χαμηλότερες σε σχέση με αυτές της υπόλοιπης αγοράς αλλά και μέσω του γιου που συστήνονταν ως Αστυνομικός σε διάφορες παρέες φορώντας μάλιστα και στολή!

Η κομπίνα πατέρα και γιού μετρά αρκετούς μήνες οι οποίοι φέρεται να έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους σε Θεσσαλονίκης, Χαλκιδική αλλά και σε άλλα μέρη της Βορείου Ελλάδος.

Η ώρα της δικαιοσύνης φτάνει για πατέρα και γιο αφού σύμφωνα με πληροφορίες 12 θύματα ήδη έχουν κινηθεί νομικά εναντίων τους που εξαφανίστηκαν αφού πήραν τις προκαταβολές.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών