Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚιλκίς: Καινούργιο ταξί πήρε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς – Σε απόγνωση ο...

Κιλκίς: Καινούργιο ταξί πήρε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς – Σε απόγνωση ο άτυχος ταξιτζής (ΒΙΝΤΕΟ)

Την απόλυτη καταστροφή βιώνει από το βράδυ του Σαββάτου 20 Αυγούστου, ιδιοκτήτης ταξί του Κιλκίς, όταν μπροστά στα μάτια του κάηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητό του, ανήμπορος να σταματήσει το λαμπάδιασμα.

Από τους καλύτερους επαγγελματίες ο άτυχος Δημοσθένης Ν., πατέρας δυο παιδιών, φρόντιζε όσο κανένας το επαγγελματικό του αυτοκίνητο, αυτό που με κόπο μπόρεσε να αγοράσει, νιώθοντας εγγύηση και ασφάλεια σε μια από τις ακριβότερες μάρκες αυτοκινήτων.

Το απόγευμα του Σαββάτου πήρε δυο άτομα για να τα μεταφέρει στη Μ. Βρύση. Λίγο πριν την αερογέφυρα, μεταξύ Μ. Βρύσης και Μεταλλικού, ο κύριος Δημοσθένης είδε από πίσω οδηγούς να του ανάβουν τα φώτα. Τον προσπέρασαν και του είπαν πως πίσω από το αμάξι βγαίνουν καπνοί.

Πάνω στην αερογέφυρα ακινητοποιήθηκε το ταξί και αμέσως ο οδηγός του κατέβασε τους δυο επιβάτες για να μην κινδυνέψουν. Από την πίσω δεξιά ρόδα, σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr, έβγαιναν πυκνοί καπνοί, ανεξήγητο το γιατί.

Ο οδηγός πήρε αμέσως τον πυροσβεστήρα για να σβήσει την φωτιά. Το ίδιο έκαναν και οδηγοί που βρέθηκαν στο σημείο αυτό. Δυστυχώς όμως στάθηκε αδύνατο να τιθασεύσουν τις φλόγες που πετάγονταν από παντού. Το ταξί λαμπάδιασε αμέσως και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο Δημοσθένης στην προσπάθειά του να σώσει την περιουσία του έκαψε τα χέρια του, αλλά δεν πρόλαβε ούτε καν να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου. Μαζί με το αυτοκίνητο κάηκαν οι εισπράξεις της ημέρας και όλα τα έγγραφα του άτυχου οδηγού. Το κακό είναι πως το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου δεν είχε κάλυψη πυρκαγιάς και ο άτυχος οδηγός θα αγωνιστεί σκληρά για να σταθεί και πάλι στα πόδια του…

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα