Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Ανήλικοι διέρρηξαν κατάστημα και φεύγοντας εμβόλισαν το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι διέρρηξαν κατάστημα και φεύγοντας εμβόλισαν το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη

Συνελήφθησαν, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας, απογευματινές ώρες την 14-02-2024, τρία νεαρά άτομα που εμπλέκονται σε περίπτωση ληστείας σε κατάστημα στην περιοχή της Χαλκηδόνας.

Πρόκειται για ανήλικους ημεδαπούς, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μαζί με δύο ακόμη συνεργούς τους, πρώτες πρωινές ώρες την 13-02-2024, με όχημα που είχαν αφαιρέσει την προηγούμενη ημέρα από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, προσέγγισαν κατάστημα στην περιοχή της Χαλκηδόνας, το οποίο διέρρηξαν και αφαίρεσαν από το εσωτερικό διάφορα προϊόντα αξίας (1.000) ευρώ περίπου.

Σημειώνεται ότι οι δράστες κατά τη διαφυγή τους εμβόλισαν με το όχημα τους τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος είχε προστρέξει στο σημείο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

 

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών προέκυψε επίσης ότι οι νεαροί πρώτες πρωινές ώρες την 13-02-2024 διέρρηξαν καφετέρια στην περιοχή του Άδενδρου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αφαίρεσαν αλκοολούχα ποτά και (1) τηλεόραση.

 

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων σε βάρος των γονέων των ανωτέρω, ενώ το αφαιρεθέν όχημα εντοπίστηκε, εντός αρδευτικού καναλιού στην περιοχή της Χαλκηδόνας και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

 

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα