Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΒρέθηκε νεκρός ο 43χρονος ψαράς που αγνοούνταν στον Στρυμονικό

Βρέθηκε νεκρός ο 43χρονος ψαράς που αγνοούνταν στον Στρυμονικό

Μία εβδομάδα μετά και μία μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης, φαίνεται πως βρέθηκε τελικά η σορός του αγνοούμενου ψαρά, στα Κερδύλλια. Οι έρευνες διήρκησαν πέντε ημέρες, αλλά όλο αυτό τον καιρό δεν υπήρχε το παραμικρό σημάδι του 43χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άψυχο σώμα του 43χρονου βρέθηκε από έναν ψαρά και έναν περιπατητή, να επιπλέει στη θάλασσα, στα 250 μέτρα περίπου πριν την Κυανή Ακτή.

Ειδοποιήθηκαν άμεσα το Λιμενικό Τμήμα Σταυρού, αλλά και η αστυνομία, ενώ αναμένεται η σύζυγός του, προκειμένου να γίνει η αναγνώριση.

Να θυμίσουμε πως την προηγούμενη Τετάρτη 19 Μαΐου το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού, ειδοποιήθηκε για περιστατικό βύθισης σκάφους, στη θαλάσσια περιοχή Νέων Κερδυλίων, κοντά στις εκβολές του ποταμού Στρυμόνα.

Άμεσα στην περιοχή είχαν μεταβεί ένα πλωτό περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. της οικείας Λιμενικής Αρχής από ξηράς, όπου εντόπισαν στην ακτή Κερδυλίων μία 43χρονη ημεδαπή έχοντας τις αισθήσεις της, η οποία επέβαινε στο σκάφος.

Η 43χρονη ανέφερε ότι στο σκάφος επέβαινε και ο 43χρονος σύζυγός της, τον οποίο είδε να προσπαθεί να κολυμπήσει, μετά την βύθιση του σκάφους και έκτοτε αγνοούνταν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών