Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΒίντεο ντοκουμέντο: Αστυνομικός τινάζει σαν σακί ύποπτο για του πέσουν τα κλοπιμαία

Βίντεο ντοκουμέντο: Αστυνομικός τινάζει σαν σακί ύποπτο για του πέσουν τα κλοπιμαία

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε από έναν γεροδεμένο αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου δύο υπόπτων ατόμων για κλοπή προϊόντων από περίπτερο.

Το βίντεο – ντοκουμέντο που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις, καθώς ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ ξεπερνά τις τυπικές διαδικασίες και επιδίδεται σε πράξεις που σε συνάδουν με τα καθήκοντα που πρέπει να εκτελεί.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Ιουνίου, όταν πλήρωμα υπηρεσιακού οχήματος την ΕΛ.ΑΣ καλείται να ελέγξει δύο άτομα που περιφέρονταν σε περίπτερο, σε πλατεία της Αθήνας. Δυο αστυνομικοί καταφθάνουν στο σημείο και ακινητοποιούν τους ύποπτους που φέρεται να έχουν αφαιρέσει διάφορα είδη από το περίπτερο.

Τότε σημειώνεται το περιστατικό που αφήνει άφωνους τους αυτόπτες μάρτυρες. Την ώρα που οι ύποπτοι βρίσκονται με τα χέρια υψωμένα πίσω απ’ το λαιμό τους, ο ένας αστυνομικός αντί σωματικού ελέγχου αρπάζει τον έναν μικρόσωμο άντρα, τον γυρίζει ανάποδα κρατώντας τον στον αέρα και τον τινάζει σαν σακί για να του … πέσουν τα κλεμμένα είδη από τα ρούχα του, αλλά μάταια.

Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύεται από το οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr, καθώς από ότι φαίνεται δεν είχε κάτι κρυμμένο μέσα στις τσέπες του. Ο αιφνιδιασμός δε του «υπόπτου» είναι τέτοιος που όταν ο μεγαλόσωμος αστυνομικός τον προσγειώνει και πάλι στο έδαφος εκείνος εξακολουθεί να έχει τα χέρια του καρφωμένα πίσω απ’ το λαιμό του!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών