Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΈγκλημα στην Καβάλα: Αποκαλύψεις που σοκάρουν - Πώς δολοφόνησε τον 42χρονο ο...

Έγκλημα στην Καβάλα: Αποκαλύψεις που σοκάρουν – Πώς δολοφόνησε τον 42χρονο ο δράστης (Βίντεο)

Δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ένας 47χρονος γείτονας του ηλεκτρολόγου στην παραλία Οφρυνίου της Καβάλας. Εκείνος, που το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, επιτέθηκε πισώπλατα και τον σκότωσε στη γειτονιά που ζούσαν επειδή πίστευε πως το θύμα του είχε κλέψει παλιότερα κάποια εργαλεία.

Πίσω από την εξαφάνιση και τον θάνατο του 42χρονου Γιώργου Γρηγοριάδη, οι σκοτεινές κινήσεις αρχίζουν να φωτίζονται και να αποκαλύπτουν το στυγερό έγκλημα. Τη δολοφονία του επιχειρηματία και τη μεταφορά της σορού του, από την Καβάλα στις Σέρρες.

Δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ένας 47χρονος γείτονας του ηλεκτρολόγου στην παραλία Οφρυνίου της Καβάλας. Εκείνος, που το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, επιτέθηκε πισώπλατα και τον σκότωσε στη γειτονιά που ζούσαν επειδή πίστευε πως το θύμα του είχε κλέψει παλιότερα κάποια εργαλεία.

«Μου είχε κλέψει κάποια εργαλεία και δε μου τα επέστρεφε. Όταν τον είδα θόλωσα αλλά δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Τον χτύπησα και ήθελα να τον πάω στο νοσοκομείο. Μετά όμως κατάλαβα πως είχε πεθάνει», φέρετε να κατέθεσε σύμφωνα με το MEGA.

Μετά το πισώπλατο χτύπημα, ο Γιώργος Γρηγοριάδης ψυχορραγεί. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο φερόμενος ως δράστης, φέρεται να φορτώνει το θύμα σε αυτοκίνητο, με τη βοήθεια της μητέρας του και να τον μεταφέρει στη Νιγρίτα Σερρών όπου και βρέθηκε, ενώ η μητέρα του, που βλέπουμε από κάμερα ασφαλείας, τον περιμένει ανήσυχη μέχρι να επιστρέψει.

Ο 47χρονος υποστηρίζει στους αστυνομικούς πως το μυαλό του είχε θολώσει. Η μητέρα του, που αφέθηκε ελεύθερη μετά την προσαγωγή και την κατάθεσή της, περιγράφει τα τελευταία λόγια που της είπε το παιδί της, πριν χαθεί από το οπτικό της πεδίο. «Είχαν από παλιά προσωπικές διάφορες. Ήταν μαλωμένοι από παλιά. Εκείνη τη μέρα τσακώθηκαν αλλά μου είπε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει. Μου είπε ότι τον φόρτωσε στο αμάξι για να τον πάει στο νοσοκομείο», είπε η μητέρα του.

Η σορός του Γιώργου Γρηγοριάδη μεταφέρεται στις Σέρρες και εντοπίζεται πέντε μέρες μετά μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής είναι αλλεπάλληλες.

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός του 42χρονου, οι αστυνομικοί εκτιμούσαν ότι δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο, καθώς στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του εντοπίστηκαν ίχνη αίματος.

Για μία και πλέον εβδομάδα ο θάνατος του επιχειρηματία ήταν ένα άλυτο θρίλερ, με την αγωνία της μητέρας του θύματος να χτυπάει κόκκινο. «Τίποτα δεν υποψιάζομαι, γιατί το παιδί μου ήταν τόσο καλό παιδί και τόσο ευγενικό, καλοσυνάτο και δουλευταράς».

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, είναι πεπεισμένοι πως έχουν εξιχνιάσει το έγκλημα και πως έχουν στα χέρια τους τον δολοφόνο. Εκείνον που έκοψε το νήμα της ζωής του 42χρονου και προσπάθησε με τη μεταφορά της σορού να συσκοτίσει το φονικό.

Η περιοχή της Τούζλας παραμένει συγκλονισμένη μετά τις αποκαλύψεις για το φονικό. Αν και όλοι μιλούν για διαφορές μεταξύ θύτη και θύματος, μετά τις αποκαλύψεις τα στόματα έκλεισαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς, περιγράφοντας με λεπτομέρειες την σχέση που είχε με το θύμα του, με το μικροσκόπιο των Αρχών πλέον να στρέφεται και στη μητέρα του δράστη, η οποία φαίνεται να περνούσε τον δικό της Γολγοθά στα χέρια του γιου της.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών