Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠώς θα υποδεχτεί το νέο έτος οίκος ανοχής στη Θεσσαλονίκη - Το...

Πώς θα υποδεχτεί το νέο έτος οίκος ανοχής στη Θεσσαλονίκη – Το κλίμα, ο στολισμός και οι πελάτες (ΦΩΤΟ)

Κόκκινες ζαρτιέρες, Αγιοβασιλιάτικες στολές, φτερά, φωτοστέφανα, ασημένια τακούνια, λιπγκλός και πολύ στρας… Τα κορίτσια είναι έτοιμα να υποδεχτούν το νέο έτος σε έναν οίκο ανοχής της Θεσσαλονίκης.

Κείμενο-Φωτογραφίες: Θεοδώρα Απότα

Εκεί που ο χρόνος αλλάζει ανεπαίσθητα χωρίς αντίστροφη μέτρηση. Σταθερός παραμένει, ακόμα κι αυτές τις γιορτινές ημέρες, μόνο αυτός του τέταρτου της ώρας που έχει -το πολύ- στη διάθεσή του ο πελάτης. Βέβαια αυτές οι χρονιάρες μέρες ακόμα κι εκεί έχουν και την βασιλόπιτα και την σαμπάνια τους όπως λέει στο seleo η Α., υπεύθυνη του Studio Paradise.

Τα κορίτσια εργάζονται κανονικά ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συνεχίζει: «Κλείνουμε μόνο δύο μέρες το χρόνο. Τη Μεγάλη Παρασκευή και την ημέρα της Παναγίας, τον Δεκαπενταύγουστο». Δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε τα μάτια στο κλίμα των ημερών… γι’ αυτό και στολίζουμε τους χώρους αναμονής και δημιουργούμε ανάλογο κλίμα, καταλήγει.

Αρκετοί είναι εκείνοι που θέλουν να περάσουν τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου σε αυτό το κλίμα. Την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, τα κρεβάτια γεμίζουν κυρίως τα βράδια.

«Την ημέρα, οι άντρες θα καθίσουν με τις οικογένειές τους, θα φάνε, θα πιούνε. Το βράδυ καταφέρνουν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο και έρχονται», σημειώνει η Α..

Υπάρχουν ωστόσο και κάποιοι που πηγαίνουν και φεύγουν κυριολεκτικά τρέχοντας ενώ δεν χρειάζονται ούτε το τέταρτο που έχουν στην διάθεση τους. Είναι οι παντρεμένοι ή οι δεσμευμένοι που με ποιος ξέρει τι δικαιολογία, καταφέρνουν να ξεφύγουν έστω και για λίγο από… το στενό μαρκάρισμα: «Βγαίνει ο άλλος για ποτό με τη γυναίκα του να γιορτάσει το νέο έτος, την αφήνει στο μπαρ να περιμένει, λέγοντας ποιος ξέρει τί, και έρχεται ίσα-ίσα. Μας λέει “έχω δέκα λεπτά, γρήγορα”, δεν βλέπει κάν την κοπέλα, και μπαίνει άρον-άρον στο δωμάτιο», λέει χαμογελώντας.

Το αγοραίο σεξ στην εποχή της πανδημίας

Για το πώς έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, η Α. κάνει λόγο για «πολύ λιγότερο κόσμο» στα studio καθώς οι πελάτες μπορούν να εισέρχονται μόνο εάν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ενώ η …κανονικότητα στην σεξουαλική πράξη έχει πάει περίπατο.

«Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, αποφεύγονται οι στάσεις στο σεξ face-to-face και δεν επιτρέπεται ή συμμετοχή τρίτου προσώπου», όπως αναφέρει στο seleo.gr. Τα μέτρα που αφορούν την προσωπική υγιεινή τα τηρούσαμε και πριν, προσθέτει, εξηγώντας ότι πάντα υπήρχε αντισηπτικό τους χώρους του Paradise.

«Μερικοί δεν προσέχουν την υγεία τους. Για να γλιτώσουν 10 και 15 ευρώ πηγαίνουν στις πιάτσες όπου δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Εδώ, κάθε 15 ημέρες οι κοπέλες κάνουν ιατρικές εξετάσεις, είναι εντελώς διαφορετικό», συμπληρώνει.

Οι βάρδιες διαμορφώνονται, όπως λέει η Α., από τις 10:00 έως τις 20:00 και από τις 20:00 έως τις 06:00. «Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή έχουμε περισσότερο κόσμο τις βραδινές ώρες ενώ τις υπόλοιπες ημέρες, κυρίως το πρωί και το μεσημέρι» δηλώνει η Α. προσθέτοντας ότι αν και τα studio ανοίγουν στις δέκα το πρωί, κάποιοι περιμένουν έξω από τις εννέα! «Έρχονται το πρωί, πριν πάνε στη δουλειά ή κάποιοι έρχονται “σκαστοί” από τις δουλειές τους, να κάνουν ένα διάλειμμα», εξηγεί.

Ο χρόνος, στους οίκους ανοχής, μετριέται κατά βάση σε δεκαπεντάλεπτα. Όταν …αδειάσει η άμμος στην κλεψύδρα χαμηλώνει διακριτικά η μουσική ώστε ο πελάτης είτε να αποχωρήσει, είτε να αγοράσει …λίγη ακόμη ηδονή. Η χρονιά, στους οίκους ανοχής, δεν αλλάζει με πυροτεχνήματα. Αλλάζει, με πόρτες να ανοιγοκλείνουν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα