Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΤην ακολουθούν στην κατηφόρα... Βρίσκει υποστηρικτές η Λατινοπούλου μετά τα ομοφοβικά σχόλια...

Την ακολουθούν στην κατηφόρα… Βρίσκει υποστηρικτές η Λατινοπούλου μετά τα ομοφοβικά σχόλια για τον Καπουτζίδη

Το προσπάθησε πολύ και τελικά το κατάφερε. Κέρδισε κάτι παραπάνω από τα πέντε λεπτά δημοσιότητας που επιδιώκουν με κάθε κόστος τέτοια άτομα και κατάφερε ακόμα να γίνει και… trend στο ελληνικό twitter.

Ναι. Σε μια μέρα που η Ελλάδα φλέγεται απ’ άκρη σ’ άκρη, ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούν -δυστυχώς- πολλούς είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου και οι νέες χυδαίες δηλώσεις της, οι οποίες αυτή τη φορά βάζουν στο στόχαστρο τον Γιώργο Καπουτζίδη.

 

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου εκτός από viral… για όλους τους λάθος λόγους, κατάφερε κάτι ακόμα. Να δώσει τροφή σε ένα κοινό, το οποίο «διψά» για ομοφοβία και ρατσισμό, το οποίο μάλιστα έσπευσε να… της δώσει συγχαρητήρια για την αδιανόητη χυδαιότητά της.

Πραγματικά, είναι αδιανόητο εν έτει 2022 να υπάρχουν άνθρωποι που επικροτούν τέτοιες δηλώσεις, και τροφοδοτούν τέτοιες συζητήσεις στρώνοντας το έδαφος και για άλλες παρόμοιες και επικίνδυνες απόψεις να ακουστούν.

 

Δείτε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αντιδράσεις στη σελίδα του in στο Facebook…

    

πηγή In.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών