Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΈξαλλος στο εντευκτήριο της Βουλής ο Κώστας Καραμανλής – Γιατί πέταξε το...

Έξαλλος στο εντευκτήριο της Βουλής ο Κώστας Καραμανλής – Γιατί πέταξε το κινητό του;

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη που μεταδίδει τις σχετικές πληροφορίες: «Η σκηνή που θα σας περιγράψω συνέβη στο Εντευκτήριο βουλευτών σε ένα «πηγαδάκι» βουλευτών της ΝΔ που συζητούσαν πολιτισμένα τις πολιτικές εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, όταν ξαφνικά κάνει την εμφάνισή του ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής. Ήταν ο μοναδικός στο Εντευκτήριο που δεν έβγαλε την μάσκα ακόμα και όταν ξετύλιγε το σχέδιό του για την προμήθεια σε πρώτη φάση 700 νέων λεωφορείων και σε δεύτερη άλλων 200 ανάμεσά τους και ηλεκτρικά λεωφορεία.

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τα στοιχεία για τη μείωση των επιβατών στα λεωφορεία (λόγω αυξήσεως του αριθμών των οχημάτων) όταν τον πλησιάζει ένας από τα στελέχη του Κοινοβουλίου και κάτι του λέει, χωρίς κανείς να δώσει σημασία. Και ξαφνικά συνέβη το… απρόοπτο. Ποιος είδε τον κ. Καραμανλή και δεν φοβήθηκε. Η οργή του ήταν τόση που κτύπησε το κινητό του στο τραπέζι με δύναμη και κάτι είπε δυνατά (…) Αλλά τι είχε συμβεί;

Αυτό το στέλεχος είδε τον υπουργό σε ένα διάλειμμα της συνεδρίασης της Ολομέλειας και νόμιζε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να του ζητήσει… ρουσφέτι. Και τι ρουσφέτι νομίζετε ότι ζήτησε: Να δοθούν 1.200 άδειες Δακτυλίου στη Βουλή. Αυτό ήταν που εξόργισε τον κ. Καραμανλή, ο οποίος προσπαθεί να κόψει τις περισσότερες άδειες κατ΄εξαίρεση Δακτυλίου»

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα