Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΝτόρα Μπακογιάννη: Όχημα της ασφαλείας μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλή...

Ντόρα Μπακογιάννη: Όχημα της ασφαλείας μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλή (ΦΩΤΟ)

Με ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ντόρα Μπακογιάννη γνωστοποίησε ότι όχημα της ασφάλειάς της ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή έξω από τη Βουλή.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην πύλη της Βουλής όταν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της κ. Μπακογιάννη συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, τη στιγμή που επιχείρησε να βγει στη Βασιλίσσης Σοφίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός της και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του rosa.gr, το θύμα του τροχαίου ατυχήματος, ο Ιάσωνας, βρίσκεται σε μη αναστρέψιμη κατάσταση και η οικογένειά του έχει αποφασίσει ομόφωνα να δωρίσει τα όργανά του.

Η αδερφή του θύματος, Κατερίνα μιλώντας στο rosa.gr είχε δηλώσει ότι: “Ο αδερφός μου είναι εγκεφαλικά νεκρός. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Αποφασίσαμε με τον άλλο αδερφό μου και τους γονείς μας να προχωρήσουμε σε δωρεά των οργάνων του Ιάσονα”.

Η κ. Μπακογιάννη στην ανάρτησή της εκφράζει τη θλίψη της, λέγοντας πως είναι «βαθύτατα συντετριμμένη», ενώ αναφέρει πως επικοινώνησε με την οικογένειά του Ιάσωνα για να τους «διαβεβαιώσει πως η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα