Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠεριβάλλονweatherΣάκης Αρναούτογλου: Το βίντεο με το τηγανητό αυγό και η πρόγνωση για...

Σάκης Αρναούτογλου: Το βίντεο με το τηγανητό αυγό και η πρόγνωση για τις θερμοκρασίες

Η Πέμπτη φαίνεται ότι θα είναι η πιο δύσκολη ημέρα του κύματος ζέστης που έχει ξεκινήσει από σήμερα ως βασικό χαρακτηριστικό του καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για αλλαγή των καιρικών συνθηκών την Πέμπτη το απόγευμα προς βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη από σύννεφα αστάθειας που θα έρθουν από τα βορειοανατολικά.

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη της ΕΡΤ τα σύννεφα αυτά δεν αποκλείεται να φέρουν μπουρίνια σε αυτές τις περιοχές με πολύ δυνατές βροχές, καταιγίδες, αστραπόβροντα και χαλαζοπτώσεις αλλά και πτώση της θερμοκρασίας. Τα φαινόμενα, μάλιστα, όπως είπε ο Σάκης Αρναούτογλου, δεν αποκλείεται να κάνουν και ένα πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Όσον αφορά τον λίβα της Πέμπτης ο Σάκης Αρναούτογλου είπε ότι δεν αποκλείεται να φτάσει σε ένταση και τα 6-7 μποφόρ.

Την Παρασκευή, ωστόσο, οι άνεμοι θα γυρίσουν σε βοριάδες προκαλώντας αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά της χώρας. Το Σαββατοκύριακο οι βοριάδες θα σταματήσουν και θα υπάρξει μια μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

 

Ωστόσο, όπως τόνισε ο Σάκης Αρναούτογλου παρουσιάζοντας και ένα εντυπωσιακό βίντεο από το Ιράν και το τηγάνισμα αυγού μόνο λόγω της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, είπε ότι μέχρι το τέλος του μήνα η «θερμή γλώσσα» από τη Σαχάρα δεν θα επηρεάσει τη χώρας με όπως θα συμβεί στην ιταλική χερσόνησο η οποία θα έχει υψηλές θερμοκρασίες μέχρι και τις αρχές Ιουλίου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών