Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤην επόμενη Δευτέρα το κρίσιμο ραντεβού Ατζούν – ΣΚΑΪ - Όλα ανοιχτά

Την επόμενη Δευτέρα το κρίσιμο ραντεβού Ατζούν – ΣΚΑΪ – Όλα ανοιχτά

Την επόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι με τον ΣΚΑΪ υπό την βαριά σκιά των χαμηλών προγραμμάτων του καναλάρχη εξ’ Ανατολάς καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η «ΣτΟργη» δεν πήγε καλά, το «Voice» έκανε τη χειρότερή του σεζόν, το «My style Rocks» καθηλώθηκε σε μονοψήφια και την επόμενη σεζόν θα βγει σε εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΪ ενώ το «All Star Survivor» όχι μόνο έκανε χαμηλά νούμερα, αλλά απέδειξε πως το παιχνίδι και η παραγωγή μπάζουν από παντού και στη συνέχεια απαξιώθηκε στη συνείδηση του κόσμου.
Και φυσικά τα νούμερα τηλεθέασης αναλογικά με το κόστος του ριάλιτι και τις αμοιβές των παικτών ήταν πολύ χαμηλά. Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί κρίσιμη τηλεδιάσκεψη μεταξύ Ατζούν και ΣΚΑΪ.

Θα ακούσουν τις προτάσεις του για το «I am a Celebrity get me out of here» και το κόστος του ριάλιτι που θα επωμιστεί ο ίδιος με αντάλλαγμα φυσικά τις δωροθεσίες και τα εμπορικά εκτός «σφηνών». Άλλο πρόγραμμα προς το παρόν δεν έχει εγκριθεί με το «Voice» και το «Survivor» να είναι κυριολεκτικά στον «αέρα».
Πηγή: Nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα