Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤελείωσε ο… μήνας του μέλιτος για Φαίη Σκορδά και ΣΚΑΙ

Τελείωσε ο… μήνας του μέλιτος για Φαίη Σκορδά και ΣΚΑΙ

Η Φαίη Σκορδά ήταν η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού για το κανάλι του Φαλήρου. Μπορεί το βάρος του να έχει πέσει πολύ στο ενημερωτικό κομμάτι (έρχονται και εκλογές, δεν πρέπει να το ξεχνάμε) όμως στοχεύει ψηλά και στην ψυχαγωγία. Σίγουρα αποτέλεσε έκπληξη η μεταγραφή της Φαίης, αλλά έγινε προς αυτή την κατεύθυνση.

Μία μεταγραφή που πολυδιαφημίστηκε και μία εκπομπή που ξεκίνησε δυναμικά, αλλά όχι με την ανάλογη συνέχεια. Τα νούμερα δεν είναι σίγουρα αυτά που περίμεναν η παρουσιάστρια αλλά και ο σταθμός και ήδη ξεκινούν οι διορθωτικές κινήσεις. Η πρώτη από αυτές αναμένεται να είναι η παρουσία ενός άνδρα στο πάνελ στα ψυχαγωγικά θέματα. Η… γυναικοκρατία που επικρατεί αυτή τη στιγμή δεν έχει φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και τόσο η Αφροδίτη Γραμμέλη όσο και η Έλενα Χριστοπούλου δεν δείχνουν να βοηθούν όσο πρέπει στη ροή της εκπομπής.

Ο Άγγελος Βουράκης ασχολείται με το ενημερωτικό κομμάτι και ειδικά με το δικαστικό ρεπορτάζ. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρίσκεται και εκτός πλατό την ώρα της εκπομπής, στη μάχη του ρεπορτάζ από τα κτίρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Προς το παρόν ο Βουράκης θα παραμείνει στο πάνελ της εκπομπής.

Αυτή είναι η τελευταία εξέλιξη. Όμως, η παρουσία του θα έχει ημερομηνία λήξης με τέτοια επικαιρότητα ειδικά στο δικαστικό ρεπορτάζ. Και αναζητείται ένας άνδρας για δυνατές… πάσες στο ψυχαγωγικό κομμάτι. Εκεί όπου η Φαίη έχει αποδείξει ότι ξέρει να παίζει μεγάλη μπάλα.

Τα ονόματα του Έντουαρντ Στεργίου και του Ηλία Γκότση όντως παίζουν για την ενίσχυση του «Πρωινό μας», αλλά δεν είναι τα μόνα. Η Φαίη στοχεύει να κάνει έκπληξη και η ίδια κάνει συζητήσεις με άνδρα παρουσιαστή που μπορεί να… γυρίσει το κουμπί. Επαφές που καλύπτονται από άκρα μυστικότητα. Προς το παρόν τα ονόματα που έχουν ακουστεί βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα. Άλλος είναι ο πρώτος στόχος.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών