Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣε ποιο κανάλι θα δούμε τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη;

Σε ποιο κανάλι θα δούμε τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη;

Mε μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τηλεοπτική επιστροφή του Γιώργου Καπουτζίδη στα τηλεοπτικά πράγματα με τη νέα του σειρά που θα έχει τίτλο «Σέρρες».Ο ηθοποιός βρίσκεται ήδη στη διαδικασία να ξεκινήσει γυρίσματα με φόντο την ιδιαίτερη πατρίδα του, όπως δήλωσε πρόσφατα στο «Ευτυχείτε».

«Προετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά. Είναι η πόλη μου, θέλω να γράψω κάτι που θα το γυρίσω εκεί. Η νέα μου σειρά δεν έχει να κάνει με τη δική μου ζωή όπως ακούστηκε. Θα γελάσετε πολύ. Δεν μπορώ να πω ακόμα κάτι για το κανάλι γιατί δεν έκλεισε ακόμα συμφωνία» είχε πει τότε.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Znews, όμως, ο ηθοποιός έχει δώσει τα χέρια με τον Όμιλο ΑΝΤ1 και όχι για να δούμε τη σειρά του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 αλλά -εκτός απροόπτου- για την υβριδική πλατφόρμα που ετοιμάζει ο όμιλος.

Μάλιστα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε πει ότι η νέα του σειρά θα έχει μόνο 10 επεισόδια και θα μπορέσει να είναι χαλαρός διότι είχε περάσει δύσκολα στο «Παρά πέντε».

Προς το παρόν πάντως, ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζεται για τη Eurovision την επόμενη εβδομάδα όπου θα είναι σχολιαστής ενώ συνεχίζονται τα γυρίσματα για την εκπομπή του στην ΕΡΤ1, Team Τόκιο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα