Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣασμός: Θα πεθάνει η Βασιλική; - Ο συγγραφέας του βιβλίου ανέτρεψε το...

Σασμός: Θα πεθάνει η Βασιλική; – Ο συγγραφέας του βιβλίου ανέτρεψε το πιο δυνατό spoiler που ξέραμε

Ο συγγραφέας του “Σασμού”, Σπύρος Πετρουλάκης, μίλησε στη “Super Katerina” και αποκάλυψε στοιχεία από τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς.

Παράλληλα, ανέτρεψε το πιο δυνατό spoiler που ξέραμε για τη σειρά και αφορά στη συνέχεια του ρόλου της Βασιλικής, που υποδύεται η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Σύμφωνα με τα spoiler, η Καλλιόπη, θολωμένη, αποφασίζει ένα βράδυ να στήσει καρτέρι στη Βασιλική και της κόβει τον λαιμό με ένα μαχαίρι.

 

“Ενώ στο πρώτο κομμάτι του βιβλίου η Βασιλική πεθαίνει, έπρεπε να την κρατήσουμε. Έπρεπε να την κρατήσουμε γιατί είναι ένας ισχυρός ήρωας και να πω και πιο απλά, μπακαλίστικα, το κέρδισε με το σπαθί της… Και με την ερμηνεία της, αλλά ταίριαξε και με τον Δημήτρη Λάλο, είναι σαν κανονικό ζευγάρι. Τους αγάπησε αμέσως ο κόσμος και τους ήθελε μαζί. Δεν κάνουμε το χατίρι του κόσμου, αλλά κάνουμε αυτό που πρέπει”, είπε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

“Άρα δεν πεθαίνει η Βασιλική;”, τον ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον ίδιο να απαντά: “Η Βασιλική δεν πεθαίνει ακόμη. Όλα θα αποκαλυφθούν, η ιστορία θα πάει όπως το βιβλίο με διανθισμένες ιστορίες. Θα το μάθει η Βασιλική πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή“.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών