Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ«Πόλεμος» στο OPEN μεταξύ Μαγγίρα-Τσολάκη: Οι συμμαχίες και τα πρόσωπα κλειδιά!

«Πόλεμος» στο OPEN μεταξύ Μαγγίρα-Τσολάκη: Οι συμμαχίες και τα πρόσωπα κλειδιά!

Ελάχιστα είναι η αλήθεια τα πρόσωπα που παρέμειναν στο Open μετά την αποχώρηση του Νίκου Κοκλώνη από τη θέση του στρατηγικού συμπαραγωγού.

Και αυτό γιατί ακόμη και μισθολόγια που ήταν περασμένα στο Open προτίμησαν να ακολουθήσουν τον δρόμο της παραίτησης και να ακολουθήσουν τον γνωστό παραγωγό και παρουσιαστή στα νέα του τηλεοπτικά βήματα.

Από τον Θέμη Μάλλη, τον Βαγγέλη Νυδριώτη μέχρι πολλούς δημοσιογράφους, παραγωγούς και τεχνικούς. Όσοι επέλεξαν να παραμείνουν στο Open σίγουρα ισχυροποιούνται. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η αρχισυντάκτρια του Καλοκαίρι not Νεφέλη Τσινάβαλου ή η Τζωρτζέλα Κόσιεβα που από αναπληρωματική στο «Ευτυχείτε» είναι πια η κεντρική πανελίστρια στο Open.

Τα πρόσωπα λοιπόν της πρωινής εκπομπής στηρίζουν ξεκάθαρα την Ελένη Τσολάκη. Από την άλλη διευθυντικά στελέχη (όσο τους επιτρέπεται να εκφέρουν τη γνώμη τους στο παρασκήνιο) στηρίζουν ξεκάθαρα το εναλλακτικό πρωινό με την Μπέτυ Μαγγίρα. Προς τη Μπέτυ γέρνει αυτή τη στιγμή η ζυγαριά με τα νούμερα της Τσολάκη να μην είναι καλά για τα δεδομένα της εποχής. Η μπίλια πάντως δεν έχει κάτσει ακόμη…

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών