Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠρωινό ΣουΣού: Σε αναζήτηση αρχισυντάκτη η εκπομπή του OPEN

Πρωινό ΣουΣού: Σε αναζήτηση αρχισυντάκτη η εκπομπή του OPEN

Σε αναζήτηση αρχισυντάκτη βρίσκεται, ήδη ακόμα δε ξεκίνησε, η πρωινή καθημερινή εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού με την Ελένη Τσολάκη. Ποιος είχε αναλάβει αρχικά την δουλειά, ποιος την εκτελεί τώρα και τι θα συμβεί στη συνέχεια;

Σύμφωνα με ασφαλείς, όπως πάντα, πληροφορίες, η εκπομπή Πρωινό Σουσού, πριν ακόμα ολοκληρώσει την πρώτη της εβδομάδα στον αέρα, βρέθηκε χωρίς αρχισυντάκτη, ή μάλλον αρχισυντάκτρια, αφού η Φλορεντία Φραγκουδάκη θα παραμείνει μεν στο κανάλι του OPEN, αλλά θα χρησιμοποιηθεί σε άλλη εκπομπή τελικά και ήδη έχει αποχωρήσει από το πρωινό καθημερινό για λόγους που αποφάσισε η διοίκηση.

Χρέη αρχισυντάκτριας αυτή τη στιγμή εκτελεί η μέχρι πρότινος βοηθός της, Νεφέλη Τσιναβάλου, η οποία διετέλεσε -με επιτυχία- και αρχισυντάκτρια της εκπομπής OPEN Weekend, στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν. Στη συνέχεια όμως, η αρχισυνταξία της εκπομπής θα αλλάξει ξανά χέρια, αφού ήδη η διοίκηση του σταθμού έχει ξεκινήσει συζητήσεις για την κάλυψη της θέσης.

 

Κι ενώ αναμένουμε νεότερα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η νέα, φρέσκια πρωινή εκπομπή του OPEN με την Ελένη Τσολάκη προσπαθεί να βρεί τα πατήματα της, με μεγάλο και σκληρό ανταγωνισμό απέναντι, αλλά με ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά (προεξεχούσης της παρουσιάστριας όπως μαθαίνω) για ένα τίμιο αποτέλεσμα.

Πηγή: youfly.com

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα