Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΧαριλάου: Ανήλικες λήστεψαν και ξυλοκόπησαν 14χρονη

Χαριλάου: Ανήλικες λήστεψαν και ξυλοκόπησαν 14χρονη

Συνέχεια στα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων ήρθε να δώσει ένα νέο συμβάν σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, με θύμα μια 14χρονη τη οποία λήστεψαν και βασάνισαν άλλες δύο ανήλικες.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα την Μεγάλη Τετάρτη, στο Χαριλάου. Εκεί μια 15χρονη πλησίασε το θύμα και αφού την απείλησε με μαχαίρι της άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο και κατόπιν με την απειλή βίας την υποχρέωσε να επιβιβαστεί σε αστικό λεωφορείο. Αφού αποβιβάστηκαν στο ΑΠΘ, η 15χρονη μαζί με μία ακόμα ανήλικη φίλη της προέβησαν στον ξυλοδαρμό της 14χρονης.

Έπειτα από σχετική καταγγελία που υπέβαλε η ανήλικη με τους γονείς, οι αστυνομικοί προέβησαν στον εντοπισμό και την σύλληψη της 15χρονης, ενώ σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου ασκήθηκε σε βάρος της δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, παράνομη βία, πρόκληση σωματικής βλάβης (από κοινού) και παράνομη οπλοφορία. Ακολούθως μετά από την απολογία της η 15χρονη αφέθηκε ελεύθερη, ενώ της επιβλήθηκε το αναμορφωτικό μέτρο της ανάθεσης της επίβλεψης και επιτήρησής της από επιμελητή ανηλίκων. Από την πλευρά της η κατηγορούμενη φέρεται να υποστηρίζει ότι γνώριζε το θύμα με το οποίο είχαν προσωπικές διάφορες. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε εξέλιξη για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό και της δεύτερης ανήλικης που συμμετείχε περιστατικό.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας

 


 

Διαβάστε Ακόμα