Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠαρασκήνιο Mega – Σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή ο Ευαγγελάτος αλλά χωρίς το...

Παρασκήνιο Mega – Σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή ο Ευαγγελάτος αλλά χωρίς το κεντρικό δελτίο

Ο Σταμάτης Μαλέλης θεωρεί ισχυρό χαρτί του Mega στην ενημέρωση τον Νίκο Ευαγγελάτο και φυσικά αυτό αποτυπώνεται στους πίνακες τηλεθέασης.

Από την άλλη ο δημοσιογράφος έχοντας «καεί» στο παρελθόν δεν θέλει να κάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλά το μαγκαζίνο του, το «Live News» με την μορφή που έχει σήμερα.

Τι θα γίνει;

Στην ουσία το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού θα είναι το «Live News» και απ’ ότι μαθαίνω το επικρατέστερο slot αυτή τη στιγμή είναι το 5.30 με 7.00 προκειμένου να ξεκινά νωρίτερα από τον ανταγωνισμό. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα ξεκινά στις 8.00 ή στις 8.30 θα έχει διάρκεια μισής ώρας όπως τα δελτία του εξωτερικού και θα είναι on video on και ζωντανές συνδέσεις όταν η επικαιρότητα τρέχει.

Το πιθανότερο είναι να μην έχει καθόλου σχολιασμό καθώς αυτό θα υπάρχει στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Το σενάριο στις 8.00 έχει τις περισσότερες πιθανότητες ώστε η prime time να ανοίγει νωρίτερα απ’ όλους στις 8.30. Εν τω μεταξύ ανάμεσα στα δύο ενημερωτικά προϊόντα θα υπάρχει σειρά ή τηλεπαιχνίδι. Τέλος όπως όλα δείχνουν δεν θα μετακινηθεί το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων που σημειώνει αύξηση στα ποσοστά του.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα