Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΠάει για μεταγραφικό μπαμ με τραγουδίστρια ο Acun στο Survivor!

Πάει για μεταγραφικό μπαμ με τραγουδίστρια ο Acun στο Survivor!

Μία κίνηση που θα συζητηθεί ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Survivor και ειδικότερα ο Acun,

καθώς είναι μεγάλο το δείγμα πια στη φετινή σεζόν πως τα ριάλιτι δίνουν ιδιαίτερη βάση στις γυναίκες που θα συμμετάσχουν. Το είδαμε αρκετά στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 πέρσι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το είδαμε σε αρκετές σκηνές του περασμένου Survivor με την Ελευθερία Ελευθερίου, τη Νικολέτα, την Καρολίνα και την Ελένη.

Στη φετινή σεζόν υπάρχει το «The Bachelor», υπάρχει το «Big Brother», ακόμα και το GNTM έχει πάρει μια τέτοια κατεύθυνση με όχι τόσο εμφανή τρόπο. Στο επόμενο Survivor ο Acun Ilicali θέλει να κεφαλαιοποιήσει την περσινή επιτυχία που ήρθε κάπως αναπάντεχα, δεδομένου ότι οι προηγούμενες δύο σεζόν είχαν μια καθοδική πορεία και φαινόταν πως το κόνσεπτ του Survivor είχε τελειώσει ξανά για την ελληνική τηλεόραση.

Η παραγωγή προετοιμάζεται από καιρό για το «ρόστερ» της 5ης σεζόν και ανάμεσα στα τόσα ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί, είναι κι αυτός της τραγουδίστριας Νάγιας, η οποία έχει πληθωρικό σώμα και μπορεί να δώσει αυτό το κάτι παραπάνω που έχουν στους αντικειμενικούς τους στόχους συνήθως τα ριάλιτι.

Νάγια: Αποκάλυψε το φύλο του παιδιού, που περιμένει η Κατερίνα Στικούδη  (Βίντεο)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Σεισμός τώρα στην Κερκίνη Σερρών